Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy ha esküvőről van szó, akkor 2-3szorosát is elkérik az egyébkénti áraknak?
A ruhám az nem kimondott menyasszonyi ruha lesz, hanem alkalmi, akkor ha lehet ne mondjam hogy abba szeretnék férjhezz menni?
A virágos, fodrász, kozmetikus stb is italnagyker is megnyomja az árat az esküvő szóra?
Mik a tapasztalatok?
Szia!
Sajnos igaz lehet ez a tény!Főleg ha kicsit jobb vagy "nevesebb"helyeken van a fodrász stb.Akkor igencsak megtoldják az amúgyis nagy árat.
Ha tanácsolhatom menjél kevésbé "ismert" helyre ezekkel a dolgokkal és akkor nem léesz gond az anyagiakkal,kis kereséssel és idő ráfordítással nagyon sok pénzt fogsz így megtakarítani:)
Igen. Ez a szomorú igazság. Jobban fog a toll, ha szóba kerül az esküvő szó. Mi azt csináltuk, hogy a ruhámat varrattatuk szalagavatós időszakban. És mivel elég fiatalnak nézek ki, el is hitték, hogy szalagavatóra kell, így a komplett menyasszonyi ruhám varrattatása potom 40 000 Ft-ba került, úgy, hogy haza is hozhattam, tehát saját lett. A menyecskeruhám ugyanitt készült, púderrózsaszínű, hosszú, szaténból készült alkalmai volt, potom 10 000 Ft-ért. Amikor kérdezték az étteremben, hogy milyen okból bérelnénk, azt mondtuk, hogy családi ünnepség, így itt is tudtunk spórolni. A dekorációt mi készítettük, az italokat is mi vettük, az étterem egyedül az ételt adta. Varázsszó: családi ünnepség, családi összejövetel.
Ez csak egy baráti jó tanács akart lenni, remélem, tudtam segíteni a saját tapasztalataimmal. :)
(Teszem hozzá a tesóm esküvője ruhabérléssel együtt is több, mint a duplájára jött ki, mint a mienk, mert ők mindenhol szétkürtölték, hogy esküvőre lesz a smink, ruha, frizura.)
Igen, ez így van. Csak sajnos egy kisebb városban, ahol szinte mindenki ismer, nem tudod eljátszani a kozmetikusnak,hogy bálba mész. Pláne, ha régóta hozzájársz. Én pont ilyen helyen lakom. A szüleink úgy szétkürtölték az esküvőt, hogy még az utolsó piaci árus is tudta. Meg mondjuk egy virágboltban elég nehéz úgy rendelni szép csokrot, hogy ne mondod meg, hogy esküvői csokor lesz. Szóval ezt nem sok helyen tudod eljátszani sajnos.
Mondjuk nálunk az italnagyker nem kért többet. Onnan tudom, hogy pont az esküvőnk előtt egy héttel volt egy nagy buli, és onnan vettük a piát. Semmivel sem adták többért az lagzinkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!