Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg igaz az, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az, hogy ha esküvőről van szó, akkor 2-3szorosát is elkérik az egyébkénti áraknak?

Figyelt kérdés

A ruhám az nem kimondott menyasszonyi ruha lesz, hanem alkalmi, akkor ha lehet ne mondjam hogy abba szeretnék férjhezz menni?

A virágos, fodrász, kozmetikus stb is italnagyker is megnyomja az árat az esküvő szóra?

Mik a tapasztalatok?

2010. febr. 26. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Esetleg próbáld ki egy barátnőddel! Menjetek el ugyanabba az üzletbe, és te mondd azt, hogy szalagavatóra kell, ő meg hogy esküvőre! És megfogod látni!
2010. febr. 26. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Röviden? Igen :-((
2010. febr. 26. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Iggen vannak ilyen helyek, ahol a dupláját képesek elkérni az esküvő miatt.:) De hálistennek azért a legtöbb helyen nem így müködik. Az árak maradnak normálban. :) Amennyi am is lenne a haj a pia meg a virág stb. minden annyi mint egy hétköznapi napon :D Nem akarnak kiszúrni veled azért mert férjhez mész. :) Ha éttermet béreltek a lagzira nah akkor viszont többet kérnek el,mert akkor kikel üriteni aznapra az éttermet ami érthető. :) De ha nincsenek ilyen tervek akkor am az alapanyagok nem fognak többe kerülni az átlagnál
2010. febr. 26. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De a kozmetikusnál, és a fodrásznál is van ilyen kategória! Jobban jársz, ha bálozót játszol ! Mármint anyagilag! Ezt még érdekesség képpen is ki lehetne próbálni! Hogyan lehet több pénzt kisajtolni az emberekből?
2010. febr. 26. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, én azon ki vagyok akadva hogy az unokatesom menyasszonyi ruhát kölcsönzött a szalagavatójára és 10.000ft volt (ami nekem nagyon tetszett) nekem 65.000ft mondtak érdekes az ár külömbség.
2010. febr. 26. 12:07
 6/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Sajnos igaz lehet ez a tény!Főleg ha kicsit jobb vagy "nevesebb"helyeken van a fodrász stb.Akkor igencsak megtoldják az amúgyis nagy árat.

Ha tanácsolhatom menjél kevésbé "ismert" helyre ezekkel a dolgokkal és akkor nem léesz gond az anyagiakkal,kis kereséssel és idő ráfordítással nagyon sok pénzt fogsz így megtakarítani:)

2010. febr. 26. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ez a szomorú igazság. Jobban fog a toll, ha szóba kerül az esküvő szó. Mi azt csináltuk, hogy a ruhámat varrattatuk szalagavatós időszakban. És mivel elég fiatalnak nézek ki, el is hitték, hogy szalagavatóra kell, így a komplett menyasszonyi ruhám varrattatása potom 40 000 Ft-ba került, úgy, hogy haza is hozhattam, tehát saját lett. A menyecskeruhám ugyanitt készült, púderrózsaszínű, hosszú, szaténból készült alkalmai volt, potom 10 000 Ft-ért. Amikor kérdezték az étteremben, hogy milyen okból bérelnénk, azt mondtuk, hogy családi ünnepség, így itt is tudtunk spórolni. A dekorációt mi készítettük, az italokat is mi vettük, az étterem egyedül az ételt adta. Varázsszó: családi ünnepség, családi összejövetel.

Ez csak egy baráti jó tanács akart lenni, remélem, tudtam segíteni a saját tapasztalataimmal. :)

(Teszem hozzá a tesóm esküvője ruhabérléssel együtt is több, mint a duplájára jött ki, mint a mienk, mert ők mindenhol szétkürtölték, hogy esküvőre lesz a smink, ruha, frizura.)

2010. febr. 26. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így van. Csak sajnos egy kisebb városban, ahol szinte mindenki ismer, nem tudod eljátszani a kozmetikusnak,hogy bálba mész. Pláne, ha régóta hozzájársz. Én pont ilyen helyen lakom. A szüleink úgy szétkürtölték az esküvőt, hogy még az utolsó piaci árus is tudta. Meg mondjuk egy virágboltban elég nehéz úgy rendelni szép csokrot, hogy ne mondod meg, hogy esküvői csokor lesz. Szóval ezt nem sok helyen tudod eljátszani sajnos.

Mondjuk nálunk az italnagyker nem kért többet. Onnan tudom, hogy pont az esküvőnk előtt egy héttel volt egy nagy buli, és onnan vettük a piát. Semmivel sem adták többért az lagzinkra.

2010. febr. 26. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnálattal olvasom hogy valóban így van.Akkor jöhet majd a füllentés, pedig szívem szerint nagydobra verném mindenhol, de ha így ál a dolog akkor inkább nem! :(
2010. febr. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!