Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (Esküvői ruha)
Műszál alatt mit értünk? Mert a tüll is műszál, konkrétan műanyag. Ha a szatén, taft, düsszesz anyagokra gondolsz, akkor oké. Ez a ruha taft anyagból készült, a taft ránézésre olyan, mint a selyem, de sokkal "kérmesebb", stramm anyag. Pl: [link]
30 évvel ez előtt tüllös ruhákat nem igazán készítettek :) Inkább tényleg olyan műanyagos szrokat csináltak, de ez a ruha elsőosztályú anyagból készült. Bérelte anyukám, csak rácseppent egy kis faggyú, ami miatt olyan összegű kártérítést kértek volna, hogy akkor inkább már jobban megérte megvenni emlékbe. A hibát eltűntette a varrónőm.
Kérdező: menj el próbálni ruhákat szalonokba és akkor egyből tudni fogod, hogy anyukád ruhájában érzed-e jobban magad, vagy egy másikban!
Ez a te napod lesz,és neked kell jól érezni magad a ruhában!
Köszönöm! :)
Valójában nem azzal van a baj, hogy nem érzem jól benne magam. Sőt, királynőnek érzem benne magamat. :) Mégis valahol ott motoszkál bennem a kétely, hogy mások mit fognak szólni, mert hát ez mégse az a manapság nagyra tartott tüllcsoda fidri-fodrikkal. Leginkább azon vívódom, hogy szeretnék is "szenderd" tüllös menyasszony lenni, meg nem is. Áhh, a franc se tudja! esküszöm, abba fogok beledilizni, hogy 5 percenként váltakozik a véleményem és egyszerűen semerre nem billen jobban a mérleg... Ha érvelek az egyik mellett, akkor rögtön jön egy érv a másik mellett:
- anyu ráhájának hozzáadott értéke van/a bolti ruha "divatosabb"
- a divatosabb jobb/ami most divatos, az 5-10 év múlva már úgyse lesz divatos
- veszek egy szépet a boltban/dehát az is szép, ami van
Megőrülök komolyan!! soha az életben nem kínlódtam ennyit ruhán. Semmin! Mindig mindenbe fejest ugrog, nem szoktam ennyit hisztizni és vacilálni.... :((((
De ha neked az a ruha tetszik es jol erzed magad benne, akkor miert erdekel mas velemenye? Senki nem fog emlekezni ra, hisz ez a te napd, csak neked ennyie fontos, mas elfelejti...
Nekem sem tetszik minden ruha, megsem mondom azt hogy pfujj ez a menyasszony de ronda. Max megjegyzem, hogy en nem ilyet vennek fel, de ha neki ez tetszik akkor egeszsegere. Egyebkent szerintem minden menyasszony szep a maga modjan! ( csak az nem amelyik boldogtalan, azon meg aztan lehet akarmilyen szep ruha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!