Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha vásárlás?
Úgy néz ki, hogy a ruhámat varratni vagy vásárolni fogom.
Az egyik esküvős csoportban láttam egy lány ruháját, amit gyönyörű volt és mindenki kérdezhette tőle, hogy hol és mennyiért vásárolta.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de azért kérdezték meg tőle, mert ugyan abban a szalonban ilyenkor csináltatnak még egy ugyan olyan ruhát és megakarják vásárolni? Ha én is olyan ruhát akarok, mint amilyen neki van van lehetőség valahol máshol pont ugyan olyat venni vagy varrassam?
Bocsi tényleg nagyon nem értek ehhez a ruhás témához és örülnék egy kis segítségnek!:) Előre is köszönöm!
A legtöbb szalonban bérelni lehet a ruhákat, de ha meg szeretnéd venni, akkor arra is van lehetőség, csak nyilván nem a kölcsönzési áron. Pl. én a ruhámat 150e Ft-ért bérlem, a vételi ára 500e Ft lenne. Szóval nem csináltatnak még egyet.
Varratni meg még drágább lehet szerintem.
"mert ugyan abban a szalonban ilyenkor csináltatnak még egy ugyan olyan ruhát és megakarják vásárolni?"
Nem a szalon készítteti a ruhákat, ők is készen veszik. Csak a nagyon nagyon nagy tervezők készítenek egyedi, "egypéldányos" ruhákat, a többi tömegtermelésre készül! A legtöbb hazai szalon ez utóbbi típust értékesíti és/vagy kölcsönzi ki.
Köszönöm a válaszokat!:)
Azért szeretnék varratni, mert sokszor olcsóbban is kijöhetek, mintha bérelnék ruhát és utána még el is adhatom. Arról nem beszélve, hogy úgy fog kinézni, ahogy azt én tervezem meg.:) Majd elmegyek körülnézni a bérlős ruhák között is, de elég bizalmatlan vagyok a kölcsönzőkkel szemben. Attól tartanék, hogy a lefoglalt ruhámat előttem minden héten felvenné egy másik menyasszony és teljesen elhasználódik szeptemberre vagy nem olyan szép állapotba kerül hozzám. Szerintem ezt ők sem garantálhatják, hogy nem fog baja esni addig a ruhának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!