Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állt már neki valaki pénz nélkül esküvőt szervezni?
Köszönöm a válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert idénre tervezzük az esküvőt, és mindenki fel van háborodva, hogy minek szervezgetek-tervezgetek ha még nincs a teljes összeg a kezemben.Én meg úgy vagyok vele, hogy már most elkezdek körbekérdezősködni, meg számolgatni és a szerint alakul hogy hogy lesz pénzünk addigra!
Amúgy meg nem akarunk 1000fős lagzit, csak a rokonok, habos-babos menyaszonyi ruhát meg végkép nem!
De örülök hogy nem az én elgondolásom rossz, hanem a család írgykedik :)
Nálunk még nagyon messze az esküvő.
Körbe szoktam nézni, hogy azért mégis.
Megtaláltam álmaim esküvőhelyszínét, ahol szállással(kastélyszálló korlátlan használata, aki unja a banánt az mehet akár szaunázni is, reggelit adnak, 62főig) az alap díszitéssel 700e a ceremónia+a vacsi, amit nem számoltam, mert csak hánya veti hírtelen vendéglistát csináltunk, de viszonylag olcsó, nincs 10e/fő a kaja(fő fogás, desszert), a piát vihetjük, az húzós árben van.
Ezeket csak azért néztem meg, hogy tudjam, amit szeretnék, mit mennyit kell érte dolgoznom.
Ketten párommal áljuk, senkitől nem kérünk, ha kérünk is csak kölcsön(pl ma kell a 10e, de csak holnap lesz a zsebemben, mert úgy jön a fizu, max egy éjszaka erejéig, és tényleg bagatel összeget)
Szeretnék 30év múlva is úgy gondolni rá, Álmaim esküvője.
Egyszer akarok férjhez menni, a Páromhoz, A Férfihez. Ennyit megér.
Persze!Pont ezt teszem kb 2hete.Akkor jött az ötlet h miért is ne?
Már van egy 2éves lányunk,eddig nem volt rá pénzünk,érthető okok miatt,mindig csak tologattuk h nincs pénz rá.De aztán rájöttem ha kitűzöm augusztusra az időpontot,és addigra mindent betudunk szerezni,mert félrerakunk minden hónapban,vagy egy hónapban csak egy valamit veszünk,akkor miért is ne.Pl egyik hónapban a gyűrűket,aztán a következőben a ruhákat...és így tovább.
Már mindent összeírtam,kiszámoltam...kb 100ezerből kijön.És 33an leszünk ha mindenki eljön!
A ruhát barátnőtől kapom,ingyen,kölcsön,igazi királylányos,amilyet mindig is szerettem volna,szóval eddig úgy néz ki hogy minden tökéletes lesz addigra.
Szóval sok sikert nektek hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!