Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Állt már neki valaki pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állt már neki valaki pénz nélkül esküvőt szervezni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy amikor nekiállt a szervezésnek, nem volt a kezében több száz ezer, de szép apránként mindent elintézett, és szép volt minden.
2010. febr. 25. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Nekünk se volt sok pénzünk,ezért nagyon kicsi családi esküvőt tartottunk (15éve,kb30fő).Az igazság az,hogy én nagyon megbántam,így utólag már sajnálom,hogy nem vártunk vele.Ha esküvőre vagyunk hivatalosak,mindig előre stresszelek,mert tudom megint rámtör ez az érzés.
2010. febr. 25. 13:11
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

nekünk nem volt, de kilátásban azért volt. (amikor elkezdtünk szervezkedni, akkor kezdtünk el dolgozni is és egyáltalán megtakarítani)

szinte mindent csak a végén kellett fizetni. előre csak kevés dolgot. úgyhogy ha még nincs meg a pénz,(de meg lesz) szervezni lehet.

2010. febr. 25. 13:17
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Persze, sokan meg hitelt is vesznek fel hozza:)

Azt nem ertem, ha nincs ra penz, miert nem lehet elmenni 2 tanuval csak es osszehazasodni.

Szerintem mindenki addig nyujtozkodjon, amig a takaroja er.

En nem eskudnek penz nelkul ugy, hogy "majd a menyasszonyi tancbol bejon az ara".

2010. febr. 25. 13:22
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Mi a barátommal évek óta úgy tervezzük pénz híján, hogy ketten a tanúkkal elmegyünk, összeházasodunk, és majd külön mindkét családnál (illetve mind a négynél, ugyanis a szüleink elváltak és újraházasodtak) tartunk egy ünnepi vacsorát. Tudjuk, hogy botrány lesz belőle, ezért évek óta nem is látunk esélyt arra, hogy felvessük ezt a dolgot előttük, de így szeretnénk.
2010. febr. 25. 13:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak, ne a pénz legyen a lényeg, mert akkor már egy problémás házasságban leszel.

Szerintem egy kis családi lagzi sokkal bensőségesebb, nem vagy tele isten tudja milyen szinte ismeretlen rokonokkal.

Javaslatom:

Veszel egy szép ruhát, mint a menyasszonyi csak pl bordót, az már 20 ezerből vehető. Elmenteka kis szűk családdal az anyakönyvvezető elé, hazamentek, egy szolid kis vacsora és kész. Szép is voltál, házzasság is volt, és adóságod sem lett. 100 ezerből meg is vagy, sőt talán túloztam.

2010. febr. 25. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Én,meg is szerveztem már persze nem foglaltam le semmit csak ajánlatokat kértem így meg is van mennyi pénzt kell gyüjteni.

(2011-április-ban lesz addigra össze tudom szedni)

2010. febr. 25. 13:33
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

13:27

Szerintem ha a szüleitek emiatt kiakadnak akkor nagyon rossz emberek, és nem is érdemlik meg azt hogy drága ünnepséget rendezzetek csak az ő kedvükért. Sokkal többet ér egy szegénységben kötött házasság, mint egy költséges buli ami másra nem lesz jó csak hogy berúgjatok meg majd évekkel később képeket nézegessetek...

2010. febr. 25. 13:42
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Jah és a legnagyobb baromság drága esküvői ruhát venni/bérelni, főleg ha csak arra az egy alkalomra veszitek fel. Mi értelme?
2010. febr. 25. 13:44
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
de ha nem akar lemondani a klasszikus menyasszonyi ruháról, az is megoldható akár 10 000-ből csak szét kell nézni, pl. a vaterán. biztos vannak szépek
2010. febr. 25. 13:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdtük volt rá pénz, tudtuk hogy mennyiből kell takarózni, mennyiből kell kihozni. Ha kilátásban van, akkor azért nagyjából el lehet kezdeni, de sokat számít az, hogy mennyiből lehet gazdálkodni egy lakodalmat.
2010. febr. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!