Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketnyelvu eskuvom lesz, mas a kultura. Hogy csinaljam a menyecskruhanal?
Figyelt kérdés
A volegenyem torok. Naluk a tradicionalis eskuvoi ruha piros, de ma mar ott is feher ruhakat valasztanak a legtobben. Naluk menyecskeruha nincs. A menyecskeruha nyilvan ujjatlan, csinosbb fazon, amit ok a piros szinnel nem fognak tudni osszerakni, tiszteletlen lenne. A hagyomanyos torok, piros eskuvoi ruha, kb olyan mint egy zsak, semmi nem latszodik ki belole es mivel a tiszgtasagot jelkepezi, ezert nem toleralhato az idosebb rokonok szamara az ujjatlan, szexibb piros ruha. Tehat arra gondoltam, hogy vagy feher, piros pottyos lesz, ami nekem annyira sajnos nem tetszik, vagy keresek valami szep rozsaszin arnyalatot. Mennyire lenne fura?2015. máj. 10. 12:41
11/18 A kérdező kommentje:
9. :D :D egyeb kozehely?
2015. máj. 10. 16:15
12/18 anonim válasza:
Hu de hulek itt egyesek
szoval kerdezd meg anyosod
vagy valasz magyaros menyecsket
vagy elegans estelyit
rozsaszinben,kekben
a torokok nagyon modernek,sokszor modernebbek mint mu
14/18 A kérdező kommentje:
Az kedves valaszolo sokat elhetet Torokorszagban, sok torokot ismerhet, biztos tapasztalata is van, sot lehet valami keleti karon diplomazott, ha nem tuti olvasott, ertelmes ember...jesszus. :D Igazabl jovendobeli anyosom is csak annyit mondott, hogy piros ne legyen, ha csinosabb fazont szeretnek. A ciklamen jo lenne, nagyon szep, csak a magyar reszrol nem fura e a nem piros menyecskeruha szerinted?
2015. máj. 10. 17:30
15/18 anonim válasza:
Mondjuk én úgy csinálnám, hogy fehér ruha, piros fátyollal, meg úgyis a derekadra köti majd a piros szalagot, aztán jöhet a piros menyecskeruha, de ha anyósod mondta, hogy ne legyen piros a menyecskeruha, választanék pl egy lazacszínt. Lehet, hogy a magyar rokonságnak fura, hogy nem piros, de hát itt kell valami kompromisszum... :)
16/18 anonim válasza:
Vagy az a fehér, kalocsai mintás ruha is jó, amit valaki korábban linkelt :)
17/18 anonim válasza:
9-es, te meg tájékozódj Törökországról, mielőtt butaságot beszélsz. Atatürk óta modern állam, nincsenek már azok a muszlim berögződések, mint mondjuk Iránban... Sőt, talán még modernebb is az az ország, mint Magyarország...
18/18 anonim válasza:
[link] vagy ha piros ruhára esik a választás, egy ilyesmi szerintem csodás (a hijabot meg ne képzeld oda :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!