Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyek a kihagyhatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a kihagyhatatlan mulatós zenék egy lakodalomban?

Figyelt kérdés
Ti melyikekeket hallanatok szívesen ? Egy listát szeretnek készíteni azokról a zenekrol amiket mindenképp hallani akarunk. Illetve a vacsora idején mik szóljanak ?
2015. máj. 9. 19:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
50%
A frászt, akkora rocker vagyok mint az állat, de lakodalomba mulatós kell!
2015. máj. 9. 20:57
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Voltam már néhány lakodalomban, a legjobbakban profi cigányzenekar volt. A fiatalok is reggelig énekeltek, táncoltak, nem csak az idősebbek.

Hallgatni csak úgy nem szeretem, de igazán mulatni, korosztálytól függetlenül, erre lehet.

2015. máj. 9. 21:03
 23/33 anonim ***** válasza:
51%

3-as vagyok.

Én sem tudom elképzelni a lakodalmat nem mulatós zenével.

2015. máj. 9. 21:11
 24/33 anonim ***** válasza:
4%
Hála istennek még nem kötelező. Én rosszul vagyok a mulatóstól.
2015. máj. 9. 21:13
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Ezek szerint hihetetlenül kreatív vagyok, emberfeletti képzelőerővel, mert én el tudok képzelni olyat, ahol nincs ilyen "zene".
2015. máj. 9. 21:20
 26/33 anonim ***** válasza:
64%

"Ezek szerint hihetetlenül kreatív vagyok, emberfeletti képzelőerővel, mert én el tudok képzelni olyat, ahol nincs ilyen "zene"."

Öcsém, ha te ezt idézőjellel írod le, akkor egy kulturálatlan f..sz vagy.

[link]

2015. máj. 9. 21:23
 27/33 anonim ***** válasza:
Egyet sem tudok!
2015. máj. 9. 22:14
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a vonatozás egy "igazi" lakodalomban kihagyhatatlan..

De az alábbi dal is, bár mai változatban nem talaltam meg...a lényeg lejön miért kimaradhatatlan ;)

Nálunk még fél6kor is ezt énekelték, persze a násznép szojott rákezdeni és a zenekar megy utánuk..

[link]

2015. máj. 9. 22:56
 29/33 anonim ***** válasza:

Áhh megvan...

[link]

Egyébként ez is magyar bordal

2015. máj. 9. 23:04
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy sokan a mulatóst egy kalap alá veszik Győzikével, meg Kisgrofóval...

Aztán fogalmuk sincs, hogy a magyar nóták vagy a minőségi, hagyományos cigányzenék mennyivel másabbak.

Pár hete voltam egy lagziban, ahol a zenekar játszott egy blokkot, amiben magyar népdalok és katonanóták mentek: Alma a fa alatt, Kis kút kerekes kút, a losonci vigadóban szépen szól a magyar nóta, Kossuth-dalok...

25 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen dalokat.

2015. máj. 10. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!