Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői zenekart keresek! Tudnátok ajánlani olyan zenakarokat akik megbízhatóak és olcsóak?
Ez igen, ha gépzenét akarsz hallgatni, akkor az előző link nagyon jó választás:)
Csak ennyi erővel inkább kapcsoljátok be a magnót.
Sajnos a demójukat hallgatva ez NEM ÉLŐ ZENE!!!!
Hallottad már őket zenélni, vagy csak meghallgattál egy felvételt és az alapján mondasz ítéletet?
Mert én már nem egyszer hallottam őket élőben zenélni, ezért hívtam őket az esküvőmre ,és ezért is merem ajánlani őket.
Szia!
nem hallottam őket még személyesen, és nem is ismerem őket, a következtetést abból a demó anyagból szűrtem le, amit meg lehet találni azon az oldalon amit belinkeltél. Sajnos kb 90%-a midifile, tehát nem tekinthető élő zenének, hanem inkább karaoki estnek. Ne érts félre ettől függetlenül lehet jó hangulat, meg bármi más is, a nagyközönség ezt nyilván nem is tudja, és a többséget nem is érdekli, engem viszont egy esküvőn zavarna, még vendégként is. Mert hallom, és bánt, mert szerintem a gépkezelő, és a zenész között van egy kis különbség. Még egyszer mondom, elhiszem hogy jó buli volt az esküvődön, és nagyon jól éreztétek magatokat, és nem is szeretnék megbántani senkit, de ezek amiket leírtam sajnos tények. (Ezt 8év klasszikus zongora tanulás, 5 év szintetizátor könnyűzene tanulás, 6 év bárzongora tanulás, és mellette 3 év jazz zongora tanulás után mondom.)
nálunk a VoiceBand fog játszani.
www.voiceband.hu
3-an vannak, általában 150.000-ért vállalják, és kb. 3000 számból áll a repertoárjuk.
Mondjuk eléggé be is vannak táblázva, kevés szabad hétvégéjük van már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!