Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy ruhadillemaban vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ruhadillemaban vagyok! Mi allhatna nekem jol?

Figyelt kérdés
Alacsony 158 cm vagyok es 48 kg. Kicsi mellem es lapos a fenekem. Nagyon vagytam egy hercegnos ruhara. Sajnos rettenetesen allt, mikor felporbaltam. :( gyakorlatilag elvesztem a ruhaban. A sello fazonuhoz nincs derekam. :( mi allhatna jol? :( a szalonban a holgy nem volt tul segitokesz, azt mondta peches vagyok, ez van. :((
2015. máj. 8. 23:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom kipakolni a melleimet, csak nincs mi ott tartsa a ruha mellreszet. A mell alatt varottak csinosak. A rovidek nem tetszenek sajnos. Szerettem volna egy szep, hosszu menyasszonyi ruhat. :( magassarkuval mar lehetnek magasabb, hatha eleg a hosszu ruhahoz. Koszonom a valaszokat.
2015. máj. 9. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Szeintem nem feltétlenül baj, ha valakit aki alacsony alacsonyabbank mutat a ruha.

A jőból keveset adnak azt szokták mondani..

Szőval ha valaki kicsi akkor kicsi, nem kell nagyobbnak mutatni.

Itt gondolok a hercegnő fazonú ruhára...

Szerintema. Magas lányoknak, pl nekem a 174 cm-emmel nem áll jól, hiába összébbnyon, egyszerűen a méreteim esetén az abroncs akkora, hogy egy ajtón nem férek be.

Persze van kisebb abtoncs is, de most a klasszikus hercegnő ruhára gondoltam.

Ha a hercegnősben elvesztél, akkor nem nó méretet es fazont mutattak.

Ki lehetne emelni a derekad, és ezt ha lapos a feneked, akkor hercegnőssel, de jő minőséggel nem 2 réteg ruhával lehet, hiszen az alső szoknyák adnak neked "csípőt" így vékonyabbnak tűnik a derekad.

A ruhát amelyiknek ninc pántja nem a melled tartja meg, ha jő vazon. A fűző

Sőt ebben vannak beépített melltartók. (A jókban) akár egy férfi is felvehetné és olyan lenen, intha lenne melle és fennmaradna.

Ezeket a ruhákat éppenhogy kis mellekre tervezik,

Nem tudom meliyk/milyen szalonban voltál, ahol én voltam 2-3-an 1,5 őraig ugráltak körülöttem és simán megmondták melyik miert jó és melyik miért nem nekem.

Színt (fehér árnyalatai) is javasoltak a bőrömhöz...stb

2015. máj. 9. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Lengébb szabású, lágyabb anyagú, nem merevített, elsősorban A vonalú ruhákat nézz, kivágásnál kerüld a mellet nagyon hangsúlyozókat. Derékrészen ne legyen szabott, mert az kettévágja az alacsony alkatot és méginkább összenyom. inkább mell alatt vagy mell-és derék között legyen. Mellrészen lehet díszített is.

A testhezálló, formát nagyon hangsúlyozó ill. merevített ruhákat kerüld.

Az empire és a görög kifejezetten neked való fazonok.

Egy magassarkúval teljesen átlagos, karcsú méret lennél viszont, egy enyhébb sellő, vagy egy szintén lágyabb anyagú de nagyobb szoknyával rendelkező ruha is szóba jöhetne.

Jó példák:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (középső és jobb oldali, illetve a bal oldali zártabb mellrésszel lenne csak jó)

2015. máj. 9. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Ezek a hosszú ruhák szerintem csak összenyomnak egy alacsony lányt még jobban. Egy barátnőm kb. ilyen magas és szörnyen áll rajta bármilyen hosszú szoknya/ruha.

Egy szintén elég alacsony ismerősömnek ehhez hasonló ruhája volt és nagyon jól állt neki:

[link]

(Tudom, borzalmas az az izé a fején, meg a ruha sem a legjobb, de csak a fazonra miatt linkeltem.)

2015. máj. 10. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem a melled fogja megtartani a ruhát.

Nekem is kis mellem van és pánt nélküli, sellő fazonú ruhám lesz. Szerintem az sem akadály, hogy 'nincs derekad', a szűk ruha ki fogja adni.

Egyébként azt tudom tanácsolni én is, hogy mindenféle fazont próbálj fel. Még azt is, amiről azt gondolod, hogy úgysem állna jól. Teljesen más lesz rajtad a ruha, mint a képen.

Hajrá!:)

2015. máj. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!