Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy ruhadillemaban vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ruhadillemaban vagyok! Mi allhatna nekem jol?

Figyelt kérdés
Alacsony 158 cm vagyok es 48 kg. Kicsi mellem es lapos a fenekem. Nagyon vagytam egy hercegnos ruhara. Sajnos rettenetesen allt, mikor felporbaltam. :( gyakorlatilag elvesztem a ruhaban. A sello fazonuhoz nincs derekam. :( mi allhatna jol? :( a szalonban a holgy nem volt tul segitokesz, azt mondta peches vagyok, ez van. :((
2015. máj. 8. 23:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem ezt csak úgy lehet, ha nekiindulsz és elmész több helyre és minél több fajta ruhát felpróbálsz. Hátha a következő helyen kedvesebb lesz a hölgy. :)
2015. máj. 8. 23:55
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Hercegnős ruha alatt gondolom az abroncsosat érted.

Semmi gond, miért ne vehetnél fel ilyet? Egy kisebb abronccsal állna jól neked. Nem kell ahhoz kidobni a csöcsöket, hogy jól álljon. De ha nem akarod felhívni a figyelmet arra, hogy neked kicsi, akkor olyan ruhát válassz, aminek a mellrészét fodor takarja.

2015. máj. 8. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Kosztüm szerű ruha?
2015. máj. 8. 23:59
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Mell alatti szabásút próbáltál?

Ilyesmit: [link]

2015. máj. 9. 00:01
 5/15 anonim ***** válasza:
15%

https://www.youtube.com/watch?v=fVy5QyU-8h0

Ilyen mellfodros kéne neked, ami Viktóriának van, a 49-50. percnél látszódik.

2015. máj. 9. 00:02
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Nézzél abroncs nélküli, vagy kisebb abroncsú ruhákat tüll fazonnal.

Például hasonlót:

[link]

2015. máj. 9. 00:06
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
az A-vonalú szoknya mindenkinek jól áll, bár stilus tekintetében megvannak a buktatói. Mellesleg nem csak melled és segged van, hanem vállad, nyakad, csípőd, lábad stb. Azok a fazonok állnak jól, amik az erősségeidre terelik a figyelmet, ezen kívül a gyengeségeidet sem szabad túlságosan szégyellni.
2015. máj. 9. 01:01
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

[link]

"Fiús alkat (mint a modellek: keskeny váll, keskeny csípő, kis mell, a derékvonal hiánya)

Kerülendő: Bár szinte bármit felvehet, a tetőtől talpig testre tapadó ruha az ívek helyett a csontos, szögletes vonalakat emeli ki.

Ajánlott: A nőiességet, lágyságot hangsúlyozó darabok, amelyek felturbózzák a formákat. Pliszé, ránc, húzás, berakás, minden jöhet. A dekoltázs helyett legyen mély V alakú kivágás a háton!"

2015. máj. 9. 01:23
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát, biztos, hogy nem a ruha miatt vagy peches, hanem amiért ilyen idiótát fogtál ki a szalonban.

Próbálgass más helyen is. Olyat nézz, ami eltereli a figyelmet a gyengeségeidről az erősségeidre.

Nézhetsz online is, csak arra figyelj, hogy legyen a ruháról valós kép. Egy kolléganőm ebay-ről rendelt magának ruhát (ő sem rendelkezik nagy adottságokkal), neki bejött.

2015. máj. 9. 06:06
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Az alacsony termetet a hosszu ruha sajnos "osszenyomja", meg alacsonyabbnak mutatja. Probalj meg egy roved fazont, hatha megtetszik.
2015. máj. 9. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!