Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy állhatna jobban?

Hogy állhatna jobban?

Figyelt kérdés
Kb.1 éve vágattam le a hajam,mindenki azt mondta,hogy jól áll mert hosszúkás az arcom és ez legalább nem hosszítja tovább.Én mégis szeretnék újra hosszú hajat ami nem biztos,hogy jól állna.Oldalfufruval,telifufruval vagy ha meglenne tépve a hajam segítene rajta?Vagy felejtsem el a hosszú hajat?
2013. jún. 30. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Az oldalfrufru az jó, mert optikailag kerekíti az arcot.

Aztán ha hosszú haja akarsz akkor arra kell törekedned, hogy ne csak hosszába, hanem széltében is hosszúnak, soknak tűnjön, vagyis göndör hajat kellene viselned.

A megfelelő helyre tett melírok szintén segíthetnek a problémán, a fejed oldalán (szóval nem felülre!!!) világos színű melírokat kell tenni.

Nekem is ugyan ez a bajom, nagyon hosszúkás arcom van, és pont most gondolkodok rajta, hogy levágatom a hajam.

Te nagyon megbántad?

2013. jún. 30. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Az első napokban csak sírni tudtam.Aztán beláttam,hogy tényleg jobban áll.Ha most választhatnék nem vágatnám le csak formát adnék neki.Ez a te döntésed de lehet,hogy tényleg jobban állna és megszeretnéd.
2013. jún. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!