Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idézet apának anyának esküvőre?
Figyelt kérdés
Szeretnénk köszönő ajándékként apáknak egy üveg bort adni személyes szöveggel az üvegen anyáknak pedig egy csokor virágot egy személyes kartyával. Viszont nincs ötletünk mit irjunk bele. Bárkinek bármi ötlet? Iézet? Vers?? Bárkinek bármi ötlete van az kérlek írjon! Segítsen aki tud!!! Köszönöm. :)2015. máj. 5. 21:08
1/3 anonim válasza:
Őszintén én is nézegettem eleget interneten édesapáknak szóló idézet illetve vers vajmi szánalmas. Vagy túl nyálas,vagy régimódi vagy túl hétköznapi. Szerintem vagy nézegess anyáknak szólót és azt helyettesíted be édesapa szóval, vagy tegyétek amit mi, saját kezűleg fogunk megfogalmazni valamit a boros címkére.
"Anyásból" nekem ezek tetszenek:
2/3 anonim válasza:
Azt írtad: személyes szöveggel. Akkor ötleteljetek, legyen valóban személyes és egyedi. Pár soros rímet mindenki tud faragni, de még rímelnie sem kell, csak szívből jöjjön.
3/3 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy anyukák bonbont kaptak egy idézettel, ez már nem tudom pontosan mi volt, nem emlékszem már.
Apukák üveg bort kaptak egyedi szöveggel.
Ez volt a szöveg rajta:
"Az apa nem horgony, mely visszatart, sem hajó, mely magával visz, hanem világítótorony, melynek szeretete bevilágítja az utat." (George Webster Douglas)
Nekünk ez nagyon tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!