Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként mindenki koktélruhát vesz fel?

Figyelt kérdés

Nyárra esküvőre hívtak, apa főnökének a lánya megy férjhez. Alig ismerem, de a szüleit pici korom óta, nem illene visszautasítani a meghívást. De nem sok kedvem van hozzá. Az ismerősök ahogy töltenek fel képeket mindig látom, hogy korombeli tizen huszonéves lányok koktélruha jellegű cuccban szoktak menni. Rólam tudni kell, hogy farmer póló a komfortzónám. Utálok kiltözni, nincs is nagyon ünneplős cuccom. Fekete szövetnadrág, fekete blézer, alá fehér hosszúujjú póló ez a vizsgázós szettem, de ezt is utálom. Az alakom jó, nem az a baj egyszerűen csak nem vagyok képes szoknyát, egyberuhát, koktélruhát felvenni. Tetszik, mert vannak egyszerűek amik nagyon szépek, de én nem merek ilyet felvenni. Attól félek, ha a fekete nadrágomat felveszem meg veszek valami egyszerű színes, elölgombos blúzt kilógok majd a sorból. A párom szerint hülyeség, egyrészt nyugodtan felvehetnék én is olyan ruhát mint más de ő nem erőlteti. Másrészt szerinte nem mindenki öltözik így és tök jó lenne a nadrág blúz kombó is.

Szerintetek?

23/L

2015. ápr. 29. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nadrág + csinos felső kombinációt preferálom az ilyen alkalmakkor, kb. 3-4-szer voltam esküvőn az utóbbi években, soha nem lógtam ki a sorból. Igazából gondolj erre úgy, hogy úgyse érdekel senkit, mi van rajtad, amíg az nem túl trampli vagy túl kihívó, mert nem fogja elvenni a figyelmet a párról :)
2015. ápr. 29. 21:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy csinos alkalmi nadrág/nadrágkosztüm is megfelel szerintem, láttam már egy párat esküvőn, de ha nyáron lesz akkor lehet hogy majd azt fogod kívánni bárcsak ruhát vettél volna fel a nagy melegben. :DD De szerintem menj abban amiben szeretnél és kényelmesen is érzed magad benne. (:
2015. ápr. 29. 21:20
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Általában koktélruhát vagy kosztümöt szoktak.

Ha csak nem mersz ilyesmit felvenni, én azt javaslom menj el, nézz körül, próbálj fel 1-2-t, lehetőleg barátnők társaságában, hátha találsz olyat, amire rávesznek :) Vannak nagyon kényelmes koktélruhák is, nem kell rögtön merev, fényes, hideg, csúszós anyagokra gondolni :)

Másrészről ha neked a kosztümnadrág blúz kombó a kényelmesebb, azzal sem lógsz ki a sorból, csak valami fiatalosabb kiadást válassz, ne az a tradicionális szürke egér keményített blúzban és élére vasalt nadrágban kiadás legyen.

2015. ápr. 29. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem teljesen jó az elegáns nadrág, elegáns felső kombináció. Én voltam ilyenben is, koktélruha-szerűségben is esküvőn, egyszer sem néztek ki maguk közül a vendégek. Mondjuk az a szerencsém, hogy nem ilyen sznob divatlibák körében mozgok sem én - sem a családom, sem a barátaim.
2015. ápr. 29. 21:54
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Választhatsz olyan ruhát is, ami sokkal lazább szabású, mint a koktélruhák. Ha felveszel hozzájuk egy szép cipőt, illeszkedő nyakláncot, máris elmehetsz ilyesmiben is esküvőre. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem muszáj fűzős habcsók-ruhát vagy csipkecsodát választanod, vannak lazább szabású ruhák is, amik megfelelnek egy lagziba is.

2015. ápr. 29. 21:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én többször láttam elegáns nadrág + csini felső kombót.

Teljesen rendben van, ha nem akarsz ruhába menni.

2015. ápr. 29. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én 20 éve kb. mindig nadrágot hordok, esküvőre is azt vennék fel... Ha egy megfelelő színű és összeillő elegáns nadrágot veszel elegáns blúzzal, nem hiszem, hogy bárkinek oka lenne rossz szemmel nézni Rád. Bár én és az esküvői etikett az három...
2015. ápr. 30. 00:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Amiket linkeltél az nálam egyenlő a koktélruhával. Lényeg hogy ruha akkor nekem az a nem merem felvenni kategória. Nem ismerek ott kb senkit majd, nem tudom mire számítsak sznobságilag
2015. ápr. 30. 00:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kotelezo! A nadrag+bluz az teljesen jo, csak ha lehet, ne feketet vegyel fel. Nekem a fekete cucc nem tetszik egy eskuvon. En nem varnam el senkitol, hogy koktelruhaban jojjon. Ha a 95 eves nagymamamtol nem varom el a tutuszoknyas koktelruhat, akkor fiataloknak is elnezheto, hogy szolidabb cuccban jelennek meg :)
2015. ápr. 30. 07:54
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem kötelező, azonban egy esküvőn a fekete poliészternadrág gombos blúzzal nem alkalomhoz illő. Nem "sznobságból", hanem mert más alkalomra más ruhákat illik felvenni.

Nem viselünk színházba, Operába, strandra, közértbe, temetésre ugyanolyat.

Meg kell erőltetned magad kissé ez ügyben, hogy megtiszteld az alkalmat. Nem fogsz belehalni.

2015. ápr. 30. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!