Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre vendégként mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre vendégként mindenki koktélruhát vesz fel?

Figyelt kérdés

Nyárra esküvőre hívtak, apa főnökének a lánya megy férjhez. Alig ismerem, de a szüleit pici korom óta, nem illene visszautasítani a meghívást. De nem sok kedvem van hozzá. Az ismerősök ahogy töltenek fel képeket mindig látom, hogy korombeli tizen huszonéves lányok koktélruha jellegű cuccban szoktak menni. Rólam tudni kell, hogy farmer póló a komfortzónám. Utálok kiltözni, nincs is nagyon ünneplős cuccom. Fekete szövetnadrág, fekete blézer, alá fehér hosszúujjú póló ez a vizsgázós szettem, de ezt is utálom. Az alakom jó, nem az a baj egyszerűen csak nem vagyok képes szoknyát, egyberuhát, koktélruhát felvenni. Tetszik, mert vannak egyszerűek amik nagyon szépek, de én nem merek ilyet felvenni. Attól félek, ha a fekete nadrágomat felveszem meg veszek valami egyszerű színes, elölgombos blúzt kilógok majd a sorból. A párom szerint hülyeség, egyrészt nyugodtan felvehetnék én is olyan ruhát mint más de ő nem erőlteti. Másrészt szerinte nem mindenki öltözik így és tök jó lenne a nadrág blúz kombó is.

Szerintetek?

23/L

2015. ápr. 29. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem teljesen megfelelő egy nadrág blézerrel és egy blúzzal. Így is tudsz csinos lenni, nem csak szoknyában.
2015. ápr. 30. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Semmi baj azzal,mhogy nem akarsz szoknyát, ruhát viselni..

A nadrág tökéletes, de próbálj ne feketében menni..egyrézst fantáziátlan, nem fiatalos, 2 nem vidám egy 23 éves lánynak esküvőre, elvileg feketében nem is illik menni( persze tiszta feketéről van szó)

Kinézni nemfignak miatta...csak legyen fantáziád..

A farmernél azért sok kényelmesebb anyag van, amiből nadrágot is szabnak

2015. ápr. 30. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Csak ne fekete fehérben menj :)

Nagyon elegáns tud lenni, egy fekete szövet nadrág, egy egyedibb, színesebb blúzzal:

[link]

[link]

[link]

Ezek nem olyanok, mintha vizsgára mennél, hanem elegáns, csinos.

2015. ápr. 30. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Vegyel nadragos ruhat

ki mondta h ocska poliesztwr nadragja van?

Jo lesz az ne parazz

2015. máj. 2. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ..izé..13as én igy járok dolgozni...

Egyébkwnt azerintem alegtöbb nő azért megy komtélruhában, vagy ruhaban, mert a mindennapokban is pl tényleg úgy öltözködnek mint a 13-as posztja..

Nálunk a farmer kizáró, de a kosztüm túl formális...

Persze hordok zakot/blézert is,,stb de nem klasszikus kosztümöt, hanem a posztoktakhoz hasonló felsőket akár nadrághoz, akár szoknyához

2015. máj. 3. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor csinosan jársz dolgozni, és aki nem szeret koktélruhában lenni, annak ez a viselet is csinos. Ennyi.
2015. máj. 3. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!