Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek menyasszony tánc lesz vagy menyecsketánc?
Csak azok válaszoljanak, akiknek lesz! (Most nem a pénzt kérek-nem kérek a lényeg)
Tehát fehér ruhában táncoltok majd a násznéppel vagy menyecskeruhába? És nektek mikor lesz?
Már annyiféle variációt hallottam, hogy teljesen tanácstalan vagyok!
Nálunk otthon a menyasszonytánc a divat, viszont a férjeméknél az újasszonytánc/menyecsketánc. Nekünk is végül az utóbbi volt, kb fél 1 magasságában. (Azt kiabálták, hogy eladó az újasszony :) )
11-kor volt torta, éjfélkor gyertyafénykeringő (akkor köszöntünk el mint menyasszony és vőlegény), utána átöltöztünk és jött az újasszonytánc.
Mi azért döntöttünk a piros ruhás tánc mellett, mert sok vendég volt, a menyasszonyi ruhába tuti meghaltam volna, mire mindenki megtáncoltat. Így egy laza kis piros ruhában sokkal könnyebb volt.
kedves utolsó! Ez a legszimpibb eddig :D
És nyitó táncotok van? mert én már egy számot kinéztem arra, csak nem tudom azt mikor szokták. Vacsora után? megnyitjuk, aztán jöhet a menyatánc, aztán a többi amit irtál?
Tavaly nyáron volt az esküvőnk és éjfél után, kis csúszással 1 óra körül volt a menyasszonytánc FEHÉR ruhában.
Ezután átöltöztünk pirosba és előadtuk a meglepetés táncunkat. :)
ez a gyertyafénykeringő is valami újkeletű, külföldről bejött dolog lehet :)
én ilyen esküvőkön voltam:
- vacsora
- nyitótánc
- mindenki táncol
- játékok
- menyasszonytánc
- menyecskeruhába öltözés
- nyitótánc
- mindenki táncol
- vacsora
- játékok
- menyasszonytánc
(...)
- menyasszonytánc
- menyasszonyrablás
- bolondmenyasszony
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!