Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek menyasszony tánc lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek menyasszony tánc lesz vagy menyecsketánc?

Figyelt kérdés

Csak azok válaszoljanak, akiknek lesz! (Most nem a pénzt kérek-nem kérek a lényeg)

Tehát fehér ruhában táncoltok majd a násznéppel vagy menyecskeruhába? És nektek mikor lesz?

Már annyiféle variációt hallottam, hogy teljesen tanácstalan vagyok!

2015. máj. 4. 20:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk otthon a menyasszonytánc a divat, viszont a férjeméknél az újasszonytánc/menyecsketánc. Nekünk is végül az utóbbi volt, kb fél 1 magasságában. (Azt kiabálták, hogy eladó az újasszony :) )

11-kor volt torta, éjfélkor gyertyafénykeringő (akkor köszöntünk el mint menyasszony és vőlegény), utána átöltöztünk és jött az újasszonytánc.

Mi azért döntöttünk a piros ruhás tánc mellett, mert sok vendég volt, a menyasszonyi ruhába tuti meghaltam volna, mire mindenki megtáncoltat. Így egy laza kis piros ruhában sokkal könnyebb volt.

2015. máj. 4. 22:32
 12/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk nem lesz klasszikus lagzink, csak kis szűk körű vacsora. Ennek ellenére szeretnénk majd egy kicsit táncolni. Mivel nekem nem is lesz piros ruhám, így maradok a fehérben végig.
2015. máj. 5. 09:26
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
Nekünk menyasszonytánc volt, és még nem láttam esküvőt, ahol ne ez lett volna, nem is hallottam róla eddig, hogy létezik menyecsketánc is.
2015. máj. 5. 10:29
 14/29 anonim válasza:
Menyecsketánc, mert előtte a gyertyafénykeringő lesz.
2015. máj. 5. 10:33
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
10 órakor lesz a torta vágás , éjfélkor a menyasszonyi tánc. A vőlegény az utolso , ekkor " kelt el" a menyasszony :) atoltozunk piros ruhába , es visszatérek mint mar menyecske .
2015. máj. 5. 12:28
 16/29 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! Ez a legszimpibb eddig :D

És nyitó táncotok van? mert én már egy számot kinéztem arra, csak nem tudom azt mikor szokták. Vacsora után? megnyitjuk, aztán jöhet a menyatánc, aztán a többi amit irtál?

2015. máj. 5. 13:01
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekünk volt nyitótánc is, a lakodalom elején volt, tehát mindenki bevonult, megkapta a pohár pezsgőjét, helyet foglalt, aztán volt a nyitótánc.
2015. máj. 5. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
Nálunk menyecsketánc volt (szigorúan pénz nélkül). 10 körül vágtuk a tortát, éjfél előtt volt a gyertyafény keringő, akkor táncoltunk ki a teremből. Átöltöztünk, bemutatott a vőfély mint új asszonyt és új embert és kezdődött a menyecsketánc.
2015. máj. 5. 14:43
 19/29 anonim ***** válasza:
34%

Tavaly nyáron volt az esküvőnk és éjfél után, kis csúszással 1 óra körül volt a menyasszonytánc FEHÉR ruhában.

Ezután átöltöztünk pirosba és előadtuk a meglepetés táncunkat. :)

2015. máj. 5. 15:09
 20/29 anonim ***** válasza:

ez a gyertyafénykeringő is valami újkeletű, külföldről bejött dolog lehet :)

én ilyen esküvőkön voltam:

- vacsora

- nyitótánc

- mindenki táncol

- játékok

- menyasszonytánc

- menyecskeruhába öltözés

- nyitótánc

- mindenki táncol

- vacsora

- játékok

- menyasszonytánc

(...)

- menyasszonytánc

- menyasszonyrablás

- bolondmenyasszony

stb.

2015. máj. 5. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!