Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldották meg azok, akiknek nem volt menyasszony tánc?
Nem fogja senki azt gondolni, hogy a táncért fizetni kellene.
Az csak egy boldog tánc, aki nem akar, az nem ad a táncba se.
A tánc a ti örömötökért van :) Nem haltok bele.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy ilyenkor hogy intézik el. Mi egyszerűen fogjuk: csak egy ebéd lesz, slussz-passz :D.
Esetleg azt próbálhatjátok meg, hogy meghívóhoz mellékeltek egy körülbelüli időrendi listát / programlistát.
rokonságban volt: várandós menyasszony nem volt tánc, (persze ilyenkor megérti mindenki) közölve volt a rokonsággal hogy nem lesz (ergo ajándékba várják azt amit a táncba adtunk volna)
szerintem meghívásnál úgyis mindenki megkérdezi van-e ajándéklista vagy mit szeretnétek bla bla, ilyenkor lehet mondani ezt vagy azt vagy pénzt jah és nem lesz egyébként menyasszonyi tánc, (vagy ha nem is meghívásnál általában érdeklődnek tőletek vagy az örömszülőktől hogy nehogy 12 kávékészlet legyen na ilyenkor kell elsütni hogy nem lesz tánc)
"nincs szükségünk kávéscsészékre :D"
ezért kell azt mondani hogy: pénzt kérünk
Anno nekünk volt honlapunk itt lehetett ajándéklistát is írni és én ez írtam oda:
"Kedves meghívott és rokon,
Kérjük, ne vegyétek zokon,
Hogy ne legyen öt kávéfőző és pipere,
Ezért arra kérünk szépen Titeket,
Hogy amit ajándékul nekünk szántok,
azt egy borítékban a kezünkbe adjátok!
Köszönjük szépen a segítségeteket,
És szeretettel várunk Titeket!"
továbbiak:
jó ok!
Én csak azért írtam mert én még csak olyan lagziban voltam ahová vittünk ajándékot (pedig voltam már egy pár lagzin). Felénk ez a szokás, még a tehetősebb "mindenünk megvan" párok sem mondták soha hogy nem kell ajándék semmilyen formában. De ez soha nem is okozott soha felháborodást a meghívottak körében mindenki természetesnek veszi azt hogy ajándékoznak. Bocsánat de én csak így tudtam gondolkodni. Ezért le lehet szólni meg hogy milyen anyagias dolog, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!