Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívok fénymásolása?
Az mennyire szép ha veszek egy meghívot es szines papírra lefénymásolom a többit?
Valahol olvastam ilyen praktikát.
Egyáltalán nem..
Ha olvsőn szeretnél, akkor szerkeszd meg magad, vastagabb minőségi papírra nyomtasd, hajtogatási díszitési tippek neten vannak.
A fénymásolás mindig latszik
Emberek...abba senki nem gondol bele, hogyha a meghívókon ennyire spórolnak akkor micsoda fillérbaszós lagzi lesz ez? :D Töröktől vett zöld gyroshús, rothadt krumpli sok hagymával, lejárt, 3x sárgacímkézett szalmonellás sütik a közeli Tescóból.... :D
Nem lennék ott vendég.
Kedves utolso, nem lesz lagzi kepzeld el,23 fove osztjuk meg a polgari eskuvonket,utana pedig etterembe megebedelunk!En nem gondolom h egy napra milliokat kell kolteni.
Es az vendegek,a csaladtagjaink,akik nem a nagy buli miatt jonnek el az eskuvonkre.
Koszi a hasznos valaszod,emberileg le is irtad az ertekrendedet.
És amúgy ios csak egy kerdes volt mert valahol olvastam,és nem tudtam milyen lehet az.Mostmar tudom,egyertelmu h nem fogom ezt alkalmazni.
Sut beloled a rosszindultsag...,csak akkor nem tudom megis mert irsz az en kerdesemhez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!