Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívok fénymásolása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívok fénymásolása?

Figyelt kérdés

Az mennyire szép ha veszek egy meghívot es szines papírra lefénymásolom a többit?

Valahol olvastam ilyen praktikát.

2015. máj. 3. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az kicsit sem szép.
2015. máj. 3. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Szórólap hatása lenne.Ezekben pont az a lényeg,hogy szépek,különlegesek.Bordázott keménypapírbòl,csipkés szegéllyel,aranyszínű berakásokkal,néha virággal,vagy masnival.Mellesleg az írás benne is dombornyomott szokott lenni.Vannak egyszerű meghívók is,amik szépek,de mégsem keltenek igénytelen hatást.250ft/db-tól már biztosan kapsz,és ezeket nem /fő,hanem /család -ra szokták számolni.Ha esetleg az a gond,hogy sok a meghívott.Nekünk 50 meghívott volt,és 25 meghívó kellett.
2015. máj. 3. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak olcsók: [link]

és ezeknél csak a nyomtatást kell kifizetni+postaköltség: [link]

2015. máj. 3. 16:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gagyi. Színes papírra fánymásolással olyan lesz, mint vmi szórólap vagy alsóratymazi művházas programajánló szóróanyag... ez nem praktika, ez olcsójánosság.
2015. máj. 3. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
az elég gagyi lenne.. ne ezen a pár ezer ft-on próbálj spórolni
2015. máj. 3. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem..

Ha olvsőn szeretnél, akkor szerkeszd meg magad, vastagabb minőségi papírra nyomtasd, hajtogatási díszitési tippek neten vannak.

A fénymásolás mindig latszik

2015. máj. 3. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
En nemreg irtam ki, hogy magam csinaltam az egeszet es ca. 250re jott ki darabja. Van rajta szalag, stasszko, es dombornyomott, fenyes papiron volt. Szepek lettek. :)
2015. máj. 3. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
19%

Emberek...abba senki nem gondol bele, hogyha a meghívókon ennyire spórolnak akkor micsoda fillérbaszós lagzi lesz ez? :D Töröktől vett zöld gyroshús, rothadt krumpli sok hagymával, lejárt, 3x sárgacímkézett szalmonellás sütik a közeli Tescóból.... :D

Nem lennék ott vendég.

2015. máj. 3. 23:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, nem lesz lagzi kepzeld el,23 fove osztjuk meg a polgari eskuvonket,utana pedig etterembe megebedelunk!En nem gondolom h egy napra milliokat kell kolteni.

Es az vendegek,a csaladtagjaink,akik nem a nagy buli miatt jonnek el az eskuvonkre.

Koszi a hasznos valaszod,emberileg le is irtad az ertekrendedet.

2015. máj. 4. 06:40
 10/14 A kérdező kommentje:

És amúgy ios csak egy kerdes volt mert valahol olvastam,és nem tudtam milyen lehet az.Mostmar tudom,egyertelmu h nem fogom ezt alkalmazni.

Sut beloled a rosszindultsag...,csak akkor nem tudom megis mert irsz az en kerdesemhez?!

2015. máj. 4. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!