Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki a www.szuper-meghivok.hu -ról?
Figyelt kérdés
olvastam itt ott véleményeket... érdekelne, hogy mi az igazság... és igen láttam, hogy már régebben itt is kérdezték már ezt... de az már jó pár éve volt... kíváncsi vagyok... - én nem az olcsóság miatt választanám őket, hanem mert ott találtam olyan meghívót, ami nagyon tetszik... - szóval várom a véleményeteket!!!2014. ápr. 23. 11:33
1/6 anonim válasza:
Mi onnan rendeltük.25 db volt 6000ft szállitással eggyütt!Nagyon meg vagyok elégedve velük. :-) Ugyanazt kaptam amit választottam.Nagyon szép lettés mellette olcsók is.A szállitás 2 nap volt.Én ajánlom öket :-)
2/6 anonim válasza:
vistaprint.com is nagyon jo, gyors es olcso. Hollandiabol kapod, kb 5 nap.
3/6 anonim válasza:
mi is onnan rendeltünk, kb. 60 db-ot 12000 körüli áron, de nem emlékszem már pontosan. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak velük.
4/6 anonim válasza:
Ha még aktuális: mi a napokban rendeltünk innen: [link]
Kb 1 hét alatt megérkezett, a 30 db került 16.500-ba. Oké, ez kicsit drágább, de borítékkal együtt volt ennyi, mindegyikhez külön és olyan elképzeléseket valósítanak meg, amilyet csak szeretnél, egyedivé téve. Mi nagyon meg vagyunk velük elégedve.
5/6 anonim válasza:
A szuper-meghivok.hu a lehető legrosszabb választás. A mi meghívónk 260 Ft/db volt. Silány minőségű papírból készülnek, koszos, gyűrött, összetört meghívókat kaptunk készhez. Amikor megláttam azt hittem sírva fakadok, itt állok esküvő előtt pár hónappal és nincs meghívom, mert nem hajlandóak újra küldeni normális minőségben. Abszolút nem ajánlom senkinek!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tőlük rendeltem, és nem bántam meg, gyönyörű meghívókat kaptunk, és nem volt drága sem! Maximálisan ajánlom mindenkinek!!
2015. júl. 14. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!