Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Annak örülnének, ha esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak örülnének, ha esküvői ajándékba pénz helyett 100 db kaparós sorsjegyet adnék?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 10:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Par darabnak lehet, hogy orulnenek, mert izgis lehet, hogy vajon milliomosok lesznek-e, de a 10-15. Sorsjegy kapirgalasa kozben biztosan elhangzana, hogy "inkabb adta volna ide az arat..."
2015. máj. 3. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Én nem igazán. Ha nem akarnak elfogadni semmit, de te akarsz adni, inkább valami kis kedves, személyes, jelképes ajándékot vigyél.
2015. máj. 3. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Én örülnék, nálunk mindenki szereti kapargatni. Nyilván a nyeremény reményében, de amúgy is.
2015. máj. 3. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
mi is így voltunk, hogy megmondtuk a barátoknak, nehogy pénzt merjenek hozni. Vegyél esetleg egy szebb borospohár vagy pezsgőspohár készletet, és azokba hajtogass bele max 10 sorsjegyet. :) jó ötlet, de 100 az nagyon sok, és ha nem nyer, pénzkidobás is
2015. máj. 3. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem örülnék neki, mert nem vagyok annyira naiv, hogy azt gondoljam, visszajöhet az ára. A barátaimtól pedig nem kérném azt, hogy a pénzüket, amit egyébként az életünk támogatására szánnának, az ablakon dobálják ki. Ha pénzt nem kérnek, vegyetek nekik gépkocsi nyereménybetétkönyvet, valamilyen beváltható utalványt, akármit, ami nem veszít az értékéből amiatt, hogy megvetted, és nem kell ráfizetniük, ha használni akarják.
2015. máj. 3. 13:40
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Basszus, 100 db kaparós sorsjegy legalább 20.000 ft, a és 60% esély van rá csak, hogy egyáltalán az ára visszatérül!! NEM ÖRÜLNÉK neki, marhára nem.
2015. máj. 3. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
A barátoktól azért nem kérnek pénzt, mert ők ismerik legjobban legalább az egyik házasulandó felet, hogy valami emlékezetes, fantáziadús ajándékkal állnak elő. A kaparós sorsjegy se nem maradandó, se nem kreatív, se nem emlékezetes. Ahogy írták ennél még az utalvány is jobb, akkor legalább élményt ajándékoztok.
2015. máj. 3. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

hát akkor mi a kivétel vagyunk a férjemmel,mi baromira örültünk neki(kb. ennyit kaptunk mi is)

Basszus,nem térült meg(de azért közel),és mi imádunk kaparósozni,a legtutibb ajándékok egyike volt..és persze azért ott volt benne a lehetőség is..

Szóval én azt mondom,hogy te ismered a párt,hogy milyen típusú emberek,ha olyanok,mint mi,akkor imádni fogják...

Ha olyanok,mint az előttem válaszolók,akkor meg utálni..

2015. máj. 3. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
95%

3 eve volt az eskuvonk es mi kaptunk 50darab kaparost.

1,250ezret kapartunk ossze szo szerint.

Baromi nagy mazlink volt es a baratok jol huztak a lottozoban.

Mi nem kertunk senkitol se penzt. A meghivoba se volt semmi feltuntetve ajandekkent.

Lakasunk, felszereleseink megvoltak mar regota (2,5eve mar egyutt eltunk).

A rokonok csak penzt adtak, onnan 3,5 m jott ossze (1-1 m a szuloktol, a maradek a tobbi rokontol).

Ezt a penzt a leendo gyerekeinkre tettuk felre anno.

A sorsjegybol osszekapartat pedig felujitasra koltottuk.

Ha nem fogadnak el penzt, akkor vegyel kaparost. Lehet, hogy a te kezed is szerencses lesz! ;)

De kerdezd meg toluk, hogy mire lenne szukseguk.

Bnomek pl. Mindenkitol utalvanyokat kertek.

Kaptak pl.Dm, Auchan, Ikea, Brendon es egyeb kartyakat.

2015. máj. 3. 21:22
 20/22 Czipó Éva ***** válasza:
65%
Az én tapasztalataim szerint nem éri meg a kaparós sorsjegy, ha nem pénzt akarsz adni, akkor vegyél nekik élmény utalványt, wellness hétvégét vagy valami olyan ajándékot, aminek biztosan örülnének!
2015. máj. 4. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!