Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg igaz, hogy akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy akinek volt templomi esküvője és aztán elvált, az újra nem mehet templomba megesküdni?

Figyelt kérdés
Egy barátom állítja, hogy ez van, aki elvált és most azért dobják őt a nők, mert nem tudnak vele templomi esküvőre menni.
2015. máj. 2. 07:49
1 2
 11/13 omba ***** válasza:
100%
Azokért a nőkért tán nem is annyira kár, akinek azért kellene a barátod, hogy valami látványos műsorban legyen kellék.
2015. máj. 2. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem, hogy ha leírom a dolgok menetét, akkor az miért van lepontozva. Ez így működik és kész. Nem véleményt írtam.
2015. máj. 4. 10:29
 13/13 mantis religiosa ***** válasza:
62%
#12! Ne búsúlj! Én is jártam már így. Disznók elé gyöngyöt.. Pff.
2015. máj. 4. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!