Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férj nevét fel lehet venni rövidített formában is?
Figyelt kérdés
Tehát ha Kiss Júlia hozzámegy Nagy Arnoldhoz, akkor lehet N. Kiss Júlia, illetve Kiss N. Júlia, vagy az ilyenek csak az anyakönyvezett név rövidítései?2015. ápr. 26. 02:03
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, hivatalosan nem lehetséges, viszont a hétköznapokban úgy használod, ahogyan jól esik.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így tudom. Esetleg névváltoztatással?
2015. ápr. 26. 02:07
5/6 anonim válasza:
Rövídített nevet nem lehet semmiképpen felvenni, sem házassággal, sem névváltoztatással.
6/6 anonim válasza:
Hogy érted hogy névváltoztatással? Felveszel egy betűt mint vezetéknév?
Amúgy az egésznek nem látom az értelmét. Ha fel akarod venni akkor vedd fel az egészet, de egy betűjét minek? Így csak bekavarsz a saját nevedbe de a férjeddel nem lesz közös vezetéknevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!