Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk párom tesójával?
Nekem nagyon komoly indok kéne ahhoz, hogy közeli családtagot ne hívjak meg az esküvőnkre.
Én valószínűleg úgy lennék vele, hogy egy felnőtt ember saját magát minősíti a viselkedésével, legyen az szülinap, karácsony vagy esküvő.
De mivel nem írtál konkrétumokat arról, hogy mégis miket csinált korábban a leendő sógornőd, ami irritáló vagy illetlenség volt, szerintem nem lehet megítélni, hogy mennyire indokolt az a döntésetek, hogy ő maradjon távol.
Meg eleve mindenkinek máshol van az ingerküszöbe - én hiába írom, hogy inkább elnézném az irritáló viselkedését, mégis a párom tesója, meg reménykednék benne, hogy később még talán jobb lehet a viszonyunk, ha meg "kihagyjuk" az esküvőről, azt valószínűleg örök sérelemként fogja megélni - úgyis nektek kell éreznetek, hogy nálatok hol a "tűréshatár".
"csak magát fotózza vagy fotóztassa"
"Fotóztassa"???
Téged sem az eszedért vesznek el...
Elárulom, ez helyesen: "fotóztatja".
Nem hosszú s-sel, hanem hosszú ty-vel ejtjük.
Látom, hogy mire elküldtem a hozzászólásomat, írtál pár példát az irritáló viselkedésére.
Nálam ez a nárcisztikus viselkedés még az a szint lenne, ami nem verné ki a biztosítékot, illetve az, amit lehet pl. iróniával fűszerezett humorral kezelni úgy, hogy ha egy kicsit is értelmes az illető, akkor rájöjjön, hogy magából csinál bohócot.
Engem mondjuk nem zavarna, ha más fehér ruhában jönne az esküvőmre, mert valószínűleg nem keverné össze senki a menyasszonnyal a meghívott vendégek közül. De ismerek olyan nőt, aki - ha ez zavarná - poénosakat beszólogatna neki - pl. mi történt, a vőlegény meggondolta magát az utolsó pillanatban?
De ti tudjátok - a ti esküvőtök, a szívetek jog azt meghívni, akit jó szívvel láttok ott.
Írtad, hogy "csak nagyon szűk családi körben" lesz az esküvő. A többi családtag (pl. a vőlegényed szülei) hogyan viszonyulnak a leendő sógornőd viselkedéséhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!