Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a ruha? Mit csináljunk még rajta? Vettem egyet és elvittem varrónőhöz alakításra.
A hátán az az üres rész még be lesz csipkézve alul, illetve nem ez a fűző lesz benne, és a szalag sincs még rögzítve. Ha ezeket még megcsináljuk szerintetek szép lesz? Vagy ti hogyan csinálnátok?
Köszönöm a válaszokat!
Biztos ezt a szalagot akarod a derekára? Ha az egész háta csipke lesz, fölösleges az elütő színű szalag.
Amúgy szép ruha.
Nem az egész hátát akarom csipkéztetni, csak ott legalul azt a kisebb részt, a közepe hálós maradna.
A cipőm is olyan színű mint a szalag, illetve még sok olyan kiegészítő lesz. A kisfiam mellénye, a párom mellénye a díszítés stb...
bocsánat( olvasom már a szalaghoz választottál dolgokat, de nekem olybá tünik, mintha valami muszáj megoldás lenne a teljesen más szinü szalag(
A hátáról amit irt egy hozzászóló egyetértek )
egyéb iránt nagyon szép)
A hátánál ez a "madzag" fűző nem az igazi. Olyan, nem is tudom, gagyi hatást ad neki.
Nekem amúgy tetszik a csipke hát, de így együtt furi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!