Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez a ruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a ruha? Mit csináljunk még rajta? Vettem egyet és elvittem varrónőhöz alakításra.

Figyelt kérdés

A hátán az az üres rész még be lesz csipkézve alul, illetve nem ez a fűző lesz benne, és a szalag sincs még rögzítve. Ha ezeket még megcsináljuk szerintetek szép lesz? Vagy ti hogyan csinálnátok?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

2015. ápr. 3. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem már most gyönyörű. :)
2015. ápr. 3. 21:13
 2/18 A kérdező kommentje:

Jajj de kedves vagy! :)

Ez a ruha varratás előtt:

[link]

2015. ápr. 3. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Én a hátát sem csipkézném, hanem olyan anyagból csinálnám, mint az eleje.
2015. ápr. 3. 21:21
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Biztos ezt a szalagot akarod a derekára? Ha az egész háta csipke lesz, fölösleges az elütő színű szalag.

Amúgy szép ruha.

2015. ápr. 3. 21:28
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Ezt én is próbáltam tavaly :)))) Nagyon szép ruhát csináltatok belőle. Viszont, ha ilyen lesz a háta, én nem biztos, hogy rakatnék bele fűzőt.
2015. ápr. 3. 21:31
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem az egész hátát akarom csipkéztetni, csak ott legalul azt a kisebb részt, a közepe hálós maradna.

A cipőm is olyan színű mint a szalag, illetve még sok olyan kiegészítő lesz. A kisfiam mellénye, a párom mellénye a díszítés stb...

2015. ápr. 3. 21:32
 7/18 gömbicica ***** válasza:
72%

bocsánat( olvasom már a szalaghoz választottál dolgokat, de nekem olybá tünik, mintha valami muszáj megoldás lenne a teljesen más szinü szalag(

A hátáról amit irt egy hozzászóló egyetértek )

egyéb iránt nagyon szép)

2015. ápr. 3. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

A hátánál ez a "madzag" fűző nem az igazi. Olyan, nem is tudom, gagyi hatást ad neki.

Nekem amúgy tetszik a csipke hát, de így együtt furi.

2015. ápr. 3. 21:51
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a 8-as mondja, a madzag gagyi. Anélkül szép!
2015. ápr. 3. 21:58
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
A "fűző" szerintem nagyon elrontja a hatást, de a derekán lévő szalag nekem kifejezetten tetszik és az egész nagyon szép :)
2015. ápr. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!