Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez a ruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a ruha? Mit csináljunk még rajta? Vettem egyet és elvittem varrónőhöz alakításra.

Figyelt kérdés

A hátán az az üres rész még be lesz csipkézve alul, illetve nem ez a fűző lesz benne, és a szalag sincs még rögzítve. Ha ezeket még megcsináljuk szerintetek szép lesz? Vagy ti hogyan csinálnátok?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

2015. ápr. 3. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a "fűzőt" szerintem is jobb lenne elhagyni

a szalag elől szépen mutat, de hátul olyan furcsán néz ki

2015. ápr. 3. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Rajta ne hagyd azt a fűzőt. Úgy néz ki, mintha azzal lenne összekötve az egész eleje, hogy le ne essen rólad. A ruha amúgy elölről szép nagyon. Hátulról is. De csak így külön. A felső rész a hát megoldással olyan hatást kelt nekem, mintha egy csipkés trikó lenne.
2015. ápr. 3. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A fűzőt ne hagyd benne és ha akarsz szalagot, akkor ne fényes legyen, hanem valami matt. Az anyaga miatt sokat ront az összképen, a ruha alsó részéhez nem illik.
2015. ápr. 3. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy nem ez a fűző lesz benne.
2015. ápr. 4. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ez, akkor másik. De ez csipkés hát már önmagában elég. A fűző nem illik hozzá, és sok is. Csak elrontja.
2015. ápr. 4. 09:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Fűzőnek lennie kell sajnos, különben nem áll rendesen a ruha. :(
2015. ápr. 4. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szep :) gratulalok! Sokkal szebb, mint atalakitas elott!
2015. ápr. 7. 07:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szép a ruha, tökéletesen áll!Majd fel tehetnél egy képet a végeredményről!

Sok boldogságot nektek!

2015. ápr. 10. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!