Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak az esküvő előtti para hozza ki belőlünk, vagy rossz ómen?
Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk. A napokban borzasztó csúnyán összevesztünk egy hétköznapi dolgon. A végén már iszonyat durva dolgokat vágtunk egymás fejéhez (hülye vagy, szerencsétlen, béna, stb…) Azóta elég furán viselkedünk egymással. Ingerülten, hidegen. Én olyan furán, erőtlenül érzem magam. Mintha gyászolnék… Ő éjjel álmatlanul fekszik mellettem. Ilyenen mások is keresztül mennek esküvő előtt? Vagy ez a kapcsolatunk végét jelenti? Próbáltam beszélni vele, de nem megy, egyszerűen elmenekül, ha látja, hogy szeretnék vele erről beszélni. Fogalmam sincs, hogy akarom-e még az esküvőt. Erőm sincs ezen gondolkodni.2015. ápr. 23. 13:55
11/11 anonim válasza:
Ismerős helyzet, láttam már néhány hasonlót. Alapból elég feszültek az emberek, az esküvő előtt pedig már az vérben a lelki ráhangolódás mellett megjelenik a "jaj csak minden sikerüljön jól" állapot. Azért az esküvő egy nagy dolog és remélhetőleg egy életre szól. Ilyenkor sok feszültség szabadul fel az emberben. Nyilván nem ismerem a háttereteket, tehát lehet ennek mélyebb oka is, de az elmondottakból úgy gondolom, ez simán lehet egy para is. Viszont azt is komolyan kell venni, főleg a dolog utóéletének ismeretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!