Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kb. mennyibe kerül egy meghívó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. mennyibe kerül egy meghívó nyomtatása?

Figyelt kérdés

Esküvői meghívót nyomtatott valaki? Milyen tételek adódtak össze? Milyen papírt, borítékot, stb. használtatok? Mennyire jött ki 1 db?

Köszönöm a hasznos hozzászólásokat!

2015. ápr. 21. 09:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A vintage meghívók tetszenek.

Azért elég fura, hogy úgy drágább ha csak ki van nyomtatva, mintha egy kész szettet vennék...

2015. ápr. 21. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért olcsóbb a kész meghívó, mert kb. nulla az önköltsége. Kínában egy gyárban kinyomnak belőle pár száz millió példányt, pár forint lehet az önköltsége a nagy mennyiség miatt darabonként. A belső lapot a meghívós cég csak felülnyomja (ráadásul Romániában, fele ekkora munkabérek és adók mellett), így nem csoda, ha olcsóbb lesz.

Ezzel szemben, ha magad készíted, meg kell fizetned a papírbolt és a gyorsnyomda hasznát is, amiből a dolgozóikat, bérleti díjat, áfát stb. fizetik, magyarországi árak mellett.

Mindenki maga tudja, mi a fontosabb: szeretne kreatívkodni, saját ízlése szerint alkotni, vagy inkább legyen tucat, de egyszerűen, olcsón és gyorsan túl lehet rajta lenni.

2015. ápr. 21. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekünk a 40 db 20000 Ft-ba került, de majdnem ez volt a legdrágább. Bársony (szatén szalaggal átkötött) dobozkában van a tekercs. Mi bementünk egy olyan nyomdába ahol meghívókat is készítenek. Barátnőméknek egy egyszerű kinyitós meghívójuk volt szalaggal átkötve, az borítékkal együtt 350 Ft darabáron jött ki.
2015. ápr. 21. 17:24
 14/17 Lusty ***** válasza:
Szerintem megéri magad csinálni. egyrészt olyan lesz tényleg, amilyet te szeretnél, és közös program. :)Mi teljesen magunk készítettünk. A Barát papírnál vettünk fényes 120gr-os levélpapírt (csillogós, de mégis könnyen hajtogatható).50db krémszínű és 65 db bordó került 6300 Ft-ba. Felkerestem három fénymásolószalont, és ahol a legjobb volt az ár és még a minőség is kifogásolhatatlan ott nyomtattam ki. A papír + nyomtatás így kijött 8300 Ft-ból (45 kétoldalas és 5 egyoldalas). A borítékot a megvett bordó papírból készítjük el saját kezűleg.Esetleg még szalagot teszünk rá, és meghívó feliratú matricát. A meghívókat cikkcakk ollóval körbevágtam.Szóval, így kerül legrosszabb esetbe is 10 ezerbe a 45db kétoldalas és 15 darab egyoldalas.:)
2015. ápr. 22. 11:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez már egész jól hangzik! :)
2015. ápr. 22. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekünk ez volt az alapötlet: [link]

60 db-ot csináltunk, 1 A4-es papírból 3 meghívó jött ki, így vettem 20 db pauszpapírt (felső monogramos réteg volt), 20 db gyöngyház fényű papírt, nem tudom pontosan mennyi színes kartont, 1-1 tekercs szatén- és csipkeszalagot (10 méterből maradt bőven), 2 db rolleres ragasztószalagot, 1 zacskó gyöngyöt. Sima fehér borítékunk volt, de a címzettek nevét kis vintage minta vette körül, a férjem rajzolta meg ezeket. Nyomtatóban kicsivel azelőtt cseréltünk partont, így azt nem kellett. Wordben szerkesztettem meg, letöltöttem hozzá egy szépséges betűtípust. Megkérdeztem a papírboltos lányzót, hogy bérbe adja-e a papírvágóját, hogy ne ollóval, snitzerrel szenvedjünk, kölcsönadta szívesen hétvégére. 4000-ből hoztuk ki az egészet, plusz a tábla csoki az eladónak. :) Igazából nem a spórolás miatt terveztük így, saját készítésűnek, hanem mert szeretünk kreatívoskodni. :)

2015. ápr. 22. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok biztos jó lett! :)
2015. ápr. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!