Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ittatok (alkoholt) a lagzitokon?
Nekem barátnőim nagy szemeket meresztettek rám, amikor mondtam, hogy nem csak egy-két pohár pezsgőt tervezek fogyasztani. Lesz ott rajtam kívül 60 tök részeg ember, azt józanul nem biztos, hogy jó hangulatban tudnám elviselni. Nem az a célom, hogy a sarokba borulva hányjak egész éjszaka, de azért egy kellemes innumináltságot el szeretnék érni. A barátnőim meg csak pislogtak, hogy inni? Menyasszonyként? A saját esküvődön? Teljesen le voltak döbbenve.
Rosszul gondolom, vagy az esküvőmön (a lagzin, igazából) nekem is szabad jól éreznem magam, és kicsit elengedni magam? Alapból nem vagyok egy részeges alkat, sőt, de mikor olyan van, akkor nem fogom vissza magam, bár szerencsére már megtanultam, hol a határ, tehát ebből gond nem kellene, hogy legyen.
Nálatok milyen volt (ebből a szempontból)? Mit gondoltok erről?
Én ittam pezsgőt a szertartáson.
Volt az étteremben welcome drink, szintén pezsgő.
Később egy pálinkával koccintottunk, és még egy pohár bort ittam.
Semmi bajom nem volt.
Ha az ember tudja hol a határ, akkor nyugodtan lehet inni, sőt segít ellazulni.
Nekem egyébként a fodrászom is mondta, hogy már reggel húzzak le egy felest :)
Természetesen ittam.
Olyat minek hívsz meg, akiről tudod, hogy mattrészegre issza magát, ha piát lát? Főleg 60-at??
Én ittam még pálinkát is. Nem lerészegedésig persze, de volt egy kis hangulatfokozás. :D
Nálunk szinte mindenki ivott alkoholt a gyerekeket kivéve, de senki nem lett mattrészeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!