Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon nem kedvelem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem kedvelem egy közeli barátunk barátnőjét. Szerintetek nagy lenne a felháborodás ha őt nem hívnám meg az esküvőmre?

Figyelt kérdés

A barátot egyértelműen megszeretnénk/meg kell hívni, a lány beszólogatós, borzasztóan irritáló személyiség. Annyira, hogy ha tehetem elkerülöm.

Nem beszéltem még neki arról, mennyire nem kedvelem, de szerintem ha van némi empátiás készsége akkor érzi.

Szeretnék olyan emberekkel együtt mulatni akiket szeretek.

Mi a véleményetek a helyzetről?

2015. ápr. 15. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

A barátotokat bántod meg, ha nem együtt hívjátok őket.

Vele neked nem kell foglalkozni, majd szórakoztatja a párja. Gondolom valamiért szereti, ha vele van.

Max ha úgy gondolod, a csaj nagyon nem tud viselkedni, és beszólogatna, akkor finoman megkéred a barátot, hogy állítsa le.

2015. ápr. 16. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!