Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem kedvelem egy közeli barátunk barátnőjét.
Szerintetek nagy lenne a felháborodás ha őt nem hívnám
meg az esküvőmre?
Figyelt kérdés
A barátot egyértelműen megszeretnénk/meg kell hívni, a lány beszólogatós, borzasztóan irritáló személyiség. Annyira, hogy ha tehetem elkerülöm.
Nem beszéltem még neki arról, mennyire nem kedvelem, de szerintem ha van némi empátiás készsége akkor érzi.
Szeretnék olyan emberekkel együtt mulatni akiket szeretek.
"Szerintetek nagy lenne a felháborodás ha őt nem hívnám meg az esküvőmre?" - igen.
2015. ápr. 15. 20:52
2/11 anonim válasza:
Bővebben: ha a barátot szereted, el kell fogadnod a barátnőjét is, mert összetartoznak ha addig épp nem szakítanak. Te döntöd el, mennyi figyelmet és fölös energiát szánsz a beszólogatásainak. Szánj annyit, amennyit megérdemel: semennyit. Egyik füleden be, másikon ki. Nem kell lereagálni se, meg semmi. Egyszerűen csak nem veszel tudomást a bántó mondatairól ha egyáltalán lesznek neki aznapra. ;)
2015. ápr. 15. 20:55
3/11 anonim válasza:
Egész biztos, hogy nagy lenne a felháborodás. Az esküvő viszont már majdnem protokolláris esemény, és ennek szellemében meghívót csak párosan illik kiadni. Az elképzelésed borzasztóan sértő.
Egyébként egészen biztos, hogy ha odaadjátok a barátotoknak a meghívót és azt mondjátok, hogy nem jöhet a barátnője, ő is vissza fogja mondani.
2015. ápr. 15. 20:56
4/11 anonim válasza:
Nézd, ha a barátod szerelmes, kötődik a lányhoz, csak a barátságotok bánná ezt a húzást. Jobb, ha párral együtt hívod meg. Fel a fejjel, idővel, ha olyan lehetetlen személyiség, talán úgyis lekopik a srácról valamilyen úton-módon. :) Majd ha leszáll a lila köd.
2015. ápr. 15. 21:00
5/11 anonim válasza:
Hasonlo helyzetben voltam. En elmondtam mk a bajom az adott illetovel, es hogy ez altal kellemetlen helyzetbe hoznak engem, arrol nem is beszelve, hogy nem szivesen fizetek ki 15ezret egy bunko oromere. Megertette, kibirtak 1 estet egymas nelkul. Csak a kedves baratno sertodptt meg, az meg pont nem erdekel. :D nem az o eskuvojuk, ne hagyd magad.
2015. ápr. 15. 21:00
6/11 anonim válasza:
En mindenkeppen beszelnek elso korben a baratnak arrol, hogy milyen problemak vannak a baratnoje es kozted. Talan tudnatok kompromisszumos megoldast talalni - pl talan raveheti a csakt, hogy arra az egy estere vigyazzon a szajara. De talan a baratod sem banna, ha nem hivjatok meg, csak akkor keszitsetek fel es ne derult egbol villamcsapas legyen.
2015. ápr. 15. 21:55
7/11 anonim válasza:
A te esküvődön, a te pénzedből megtartott ceremónián, mulatságon nem hinném, hogy efféle dolgokat el kéne tűrnöd. :D
2015. ápr. 16. 01:20
8/11 anonim válasza:
Haz, nem is tudom... Nekunk van egy 20 fos barati tarsasagunk, akikkel eleg sok kozos programunk van. Ebbol a tarsasagbol en 2 lanyt nagyon nem kedvelek, mert bunkok, fellengzosek, energiavampirok. Mi azt a 2 lanyt nem hivtuk meg. Nagy volt a tobbiek reszerol a dobbenet, pedig sosem titkoltam az ellenszenvet. De elfogadtak. Viszont, ha ezeknek a lanyoknak a parjuk is ebbe a tarsasagba tartozna es a fiut meghivnank, akkor szerintem a lanyokat is hivtuk volna. Mar csak azert is, mert ha a fiut szeretem es azt akarom, hogy jol erezze magat, akkor nem akarnam, hogy rosszul erezze magat a lany nelkul, vagy ebbol nekik otthon feszko legyen. Amugy is, ha belegondolsz, lesz nehany ismeretlen is, mert nem biztos, hogy minden rokon, vagy barat frissen szerzett parjat ismered. Ha az idegeneknek kifizeted, akkor meg mar nem mindegy? De persze, ezt neked kell eldonteni, hogy mennyire zavarna a lany jelenlete. Ne szegyenkezz, vagy idegeskedj ezen, ez a ti nagy napotok es minden legyen ugy, ahogy szeretnetek.
2015. ápr. 16. 07:31
9/11 anonim válasza:
Megteheted, hogy nem hívod el, de számíts rá, hogy a srác sem fog menni.
Én legalábbis nem mennék a párom nélkül, csak azért, mert a menyasszony kicsit hisztisebb.
2015. ápr. 16. 10:57
10/11 Czipó Éva válasza:
Nagyon illetlen dolog meghívni egy párosnak csak az egyik tagját. A barátnő és a barátod is jogosan sértődne meg.
Egy napra valószínűleg kibírod a jelenlétét, főképp, hogy annyi minden fog Veled történni, nem érsz majd rá a lány jelenlétével foglalkozni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!