Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elrontották a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontották a menyasszonyi ruhámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Varratom a ruhámat és igazából már kész is van, de a probléma az, hogy a ruhám aljára (teljesen szatén ruha) csipkét is varrattam olyan felfelé ívelő, szimmetrikus háromszög formában. A háromszög alagzat csúcsa a köldökömmel egy vonalban kellene, hogy legyen, de ha jól megnézem, láthatóan el van csúszva kb 3 centivel balra. Leszedni, kijavítani már nem lehet, mert meglátszana a helye. Újat már nincs idő varratni és ettől eltekintve nagyon szép ruha, nem akarnám lecserélni. Szerintetek fogja azt bárki is figyelni, hogy mértanilag teljesen rendben van-e? A barátnőmel néztük, ő észre se vette, csak én.
2015. ápr. 13. 11:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, hogy augusztusban lesz az esküvötök, addig mèg simán el lehet kèszíteni akár egy teljesen üj ruhát is. A varrónö csak terelni próbál, hogy ne kelljen neki extrán dolgoznia.

Nekem tavaly augusztusban volt az esküvöm, áprilisban voltam elöször megbeszèlèsen a tervezökkel. Júniusra megcsináltak egy ruhát, de rossz anyagbó, ami nekem nem tetszett. Nem hagytam magam ès teljesen újra kèszítettem velük. Az eredmèny gyönyörü ès tökèletes lett, ès mivel szorított az idö pár hèt alatt elkészítettèk.

2015. ápr. 13. 21:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát ezt én sem értem, hogy áprilisban miért mondod, hogy nincs idő, meg ilyenek. Elbäszta, leszarod hogy oldja meg, hogy ideje legyen rá, de csinálja meg. Nekem biztos nem szúrná ki a szememet egy kis kedvezménnyel.
2015. ápr. 14. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszonyként megértelek, esküvői vendégként azt mondom, a kutya nem fogja észrevenni.

Viszont szintén dühös menyasszonyként közölném a varrónővel, hogy kenje a hajára az egészet, nem fizetném ki, és bérelnék egyet egy kölcsönzőből. Ha nagyon hőbörögne a nő, akkor ráküldeném apámat, mert ő olyan, hogy még a mekibe is adnak neki whoppert.

2015. ápr. 14. 20:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

23 rokonlelkek vagyunk. Biztos függ attól a dolog, hogy mit látott az ember a szüleitől. Én írtam, hogy az én szemem sem szúrná ki egy kis kedvezménnyel. Anno a szalagavatós kosztümünkkel jártunk így, az egész osztály megvette, velem meg eljött apám megnézte rajtam és közölte, hogy ezt a szart ő nem fogja kifizetni. Hőbörögtek neki, meg magyarázkodtak, de tény volt, hogy egy tartás nélküli, bélés nélküli, szart akartak méregdrágán ránksózni, mikor nem arról volt szó, sőt még a nadrág egyik szára is hosszabb lett mint a másik és rám fogták, hogy biztos ÉN nem jelöltem be rendesen, hogy hol legyen a hajtás. Jó hogy nem én varrtam rosszul. Végül ugyanannyiért egy marha jó kosztümöt vettünk, a elcseszettel meg azt csináltak, amit akartak. Ezt azt egész osztályból (40 lány) hárman vállaltuk be (nem lógtunk ki, mert fekte kosztüm volt mindkettő). Gondolom most az életben is mi hárman lennénk azok, akik azt mondják, hogy ezt én így nem viszem el, a másik 37 meg szomorkodna és max. egy kis kedvezményt merne kicsikarni. :)

Nekem otthon mindig azt tanították, hogy szegények vagyunk a szarhoz, meg ahhoz, hogy átverjenek. :)

2015. ápr. 15. 12:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Mikor lesz az esküvő? Hogy oldottad meg végül?
2015. jún. 15. 14:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2015. aug. 30. 12:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Gondolom már megvolt az esküvő.
2015. nov. 2. 10:54
 28/29 A kérdező kommentje:
Nahat, itt meg vannak uj kommentek? :) bocsi, de nem gyakoriztam az eskuvo ota :) nos vegul ketsegbeesve vettem egy masik ruhat boltban, mert talaltam egy helyet, ahol nagyon olcson voltak ruhak. Azonban a vasarolt ruhahoz nem volt jo az az abroncs, ami az elrontott ruhamhoz volt, igy masikat kellett venni abbol is. Az uj ruhahoz kissebb abroncsot kellett vennem, aztan kesobb beugrott, h az az abroncs nem tartana ki annyira a varratott ruhat es igy az aljan az elrontott reszt mont le kell vagni, hogy jo legyen a ruha hossza az abroncshoz. Megneztem vele es tenyleg pont az az also resz volt folosleg a kis abronccsal. Levagattam, felhajtattam es tokeletes lett :) igy 2 ruham volt, ami vegul nagyon is jol jott, mert a vacsinal az egyik vendeg telibe ram ontotte a vorosbort es hat nem is tudom, milyen ideges lettem volna, ha nem lett volna keznel egy tartalek ruha :)))
2015. nov. 24. 18:57
 29/29 anonim ***** válasza:
És a szimmetrikus háromszög kérdésével mi lett,mert írod,hogy az alját le kellett vágni,ahova csipkét tettél, de a háromszög formával mi lett?
2015. nov. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!