Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából mennyibe kerülnek a menyasszonyi ruhák újonnan, illetve kölcsönözve?
Figyelt kérdés
Nyilván ez ruha és szalonfüggő, de érdekel, kinek mennyibe fájt ez a rész.
Kérdésem a puszta kíváncsiságra épül, még eljegyezve sem vagyok. :D
2015. ápr. 4. 23:02
2/14 anonim válasza:
Nekem 200 volt fatyollal egyutt. En ismerosnel varrattam. Amugy szalonban a kolcsonozhetok kozott 70-250-ig lattam, az eladok kozott a 50- a milliosokig voltak.
3/14 anonim válasza:
105ért kölcsönöztem
165 lett volna megvenni használtan
4/14 anonim válasza:
Hasznaltan vettem 50$ e bay angol eladotol
Most porosodik eladni nincs energiam
Jo lesz majd oltozkodni a lanyomnak
5/14 anonim válasza:
Én menyasszonyi ruhaszalon kiárusításon vettem 30e-ért.
6/14 anonim válasza:
Én egy kisváros kis szalonjából kölcsönöztem tavaly, ismerős a tulaj/varrónő, így 35-ért kaptam a menyasszonyi és menyecskeruhát, bolerót, 2 fajta fátylat, kesztyűt, szőrme stólát, ernyőt (nem csipke, hanem hatalmas, normál esernyő, esős hét volt). Azelőtti évben varrta a menyaruhát, én voltam a 2. használója, tehát nem volt egyáltalán "szétnyűve".
7/14 anonim válasza:
Szia! Nekem 90 ezer lesz a kölcsönzés,most nyáron lesz az esküvőnk.
8/14 anonim válasza:
Szalon végkiárusításon vettem 30 000 ft-ért. 3500-ért vettem abroncsot és 8 000-ért igazította rám a varrónő és vart hozzá bolerót. Összességében 41 500 ft.
Bélrés 90-120 000 lett volna a környékünkön.
9/14 anonim válasza:
30ért vettem újonnan 50ről leárazva egy menyasszonyiruha nagykerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!