Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából mennyibe kerülnek a menyasszonyi ruhák újonnan, illetve kölcsönözve?
Figyelt kérdés
Nyilván ez ruha és szalonfüggő, de érdekel, kinek mennyibe fájt ez a rész.
Kérdésem a puszta kíváncsiságra épül, még eljegyezve sem vagyok. :D
2015. ápr. 4. 23:02
11/14 anonim válasza:
Nálunk megyeszékhelyen 150 körüli a bérlés, 1-2 durvább darab bérlése 170-180. Pesten egy szalonban 320-ért is láttam egy nagyon márkás darabot. Én varrattam, 177ezerre jött ki mindennel, durván sok anyag van benne (királylányos szoknya, de a sok anyag dobja ki, nem abroncs), ráadásul menő helyen varrattam.
12/14 anonim válasza:
Az én ruhám fátyollal 170 ezer. De nagyon széles a paletta, attól függ, mik az igények.
13/14 anonim válasza:
Ha szabolcsi vagy, vagy közel laksz a határhoz, érdemes kimenni Ukrajnába, ott jóval olcsóbbak a ruhák. Pl. láttam egy hirdetést, itt írja hogy ~160 volt új korában, de ismerősöktől tudom, hogy az egyszerűbbek vagy amelyik nem egyedi, vannak 80-ért is.
14/14 anonim válasza:
Én 120 kilométert utaztam hogy megvegyem a ruhám egy szalon kiárusításán használtan.Jó kis csajos napot tartottunk barátnőmmel :) Ruha 45ezer+abroncs 5ezer. Pont hozzáillő fátylat Ebayről rendeltem 1600 Forintért !!! Szalonban 15.000 forintért árultak !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!