Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elrontották a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontották a menyasszonyi ruhámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Varratom a ruhámat és igazából már kész is van, de a probléma az, hogy a ruhám aljára (teljesen szatén ruha) csipkét is varrattam olyan felfelé ívelő, szimmetrikus háromszög formában. A háromszög alagzat csúcsa a köldökömmel egy vonalban kellene, hogy legyen, de ha jól megnézem, láthatóan el van csúszva kb 3 centivel balra. Leszedni, kijavítani már nem lehet, mert meglátszana a helye. Újat már nincs idő varratni és ettől eltekintve nagyon szép ruha, nem akarnám lecserélni. Szerintetek fogja azt bárki is figyelni, hogy mértanilag teljesen rendben van-e? A barátnőmel néztük, ő észre se vette, csak én.
2015. ápr. 13. 11:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha tudsz akár esküvő után is tegyél fel képet. Varrónő mit mondott? Esetleg valamit kedvezmény nem adott ha már így elrontotta?
2015. ápr. 13. 12:14
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj... nekem a legzi előtti nap másik ruhát adtak, ami csak hasonlított arra amit én béreltem, gagyibb volt, rövid, szűk, egy tüsszentésnél kiszakadt a mellemen a csipke, szóval katasztrófa. Teljesen elrontotta az egész napomat, sajnos ma is ha az esküvőre gondolok ez jut eszembe, nem tudom gyomorgörcs nélkül visszanézni a képeket, videót, annyira szörnyen néztem ki. Ahhoz képest a tiédet tényleg nem fogja észrevenni senki.
2015. ápr. 13. 12:15
 13/29 A kérdező kommentje:

Ha hozzám kerül a ruha, teszek fel képet, bár bízom benne, hogy addigra valami Isteni szikra segít abban, hogy megoldódjon és kijavítsuk. (Ha nem, akkor más szikrával fogom orvosolni...) A varrónő annyi kedvezményt adott, hogy a csipkét és a köveket nem kell kifizetnem, de ez édes kevés, mert nem anyagi, hanem eszmei kárt okozott ezzel...

12, sajnálom és tényleg nem cserélnék veled :( Bár, hogy bort igyak és vizet prédikáljak: Ne mérgezze meg ez az esküvői emlékeidet. Gondolj arra, hogy a férjed egészen biztosan akkor is elvett volna, ha egy foltos zsákot húzol magadra, hiszen nem a ruha, hanem a menyasszony személye a lényeg :) Ettől függetlenül együtt érzek veled, ilyenkor mindenki szeretne teljesen tökéletes lenni.

2015. ápr. 13. 12:27
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

Elhiheted, hogy próbálom elfelejteni, de sajnos nem tudom. Egész életemben erről a napról álmodoztam, előtte 1 évig keményen fogyókúráztam, edzettem, hogy jól nézzek ki, lefogytam 16 kilót, aztán egy hülye ri.anc meg így kicseszik velem... Ez már 3 éve volt, de még mindig enm tudok másképp gondolni az esküvőnkre, akárhogy próbálom. Na, de nálunk bejött, hogy rossz esküvő, jó házasság:)

De, én azt tanácsolom neked, hogy midnenképp próbáld valahogy korrigálni a dolgot, mert lehet csak te látod (az én ruhámra is azt mondta mindenki, hogy szép és jól áll), de téged zavarni fog, és annyit enm ér az egész. Nem lehet mostmár leszedetni róla a csipkét és arrébb tenni?

2015. ápr. 13. 12:33
 15/29 A kérdező kommentje:

Tudom, én is ilyen vagyok :( Egyszerűen képtelen vagyok túltenni magam rajta, ha valami nem úgy van, ahogy kéne, ha nem tökéletes... Persze azt is tudom, hogy a boltban vásárolt ruhák se tökéletesek, azokon is van hiba, csak nem mindig veszi észre az ember, aztán boldog tudatlanságban hordjuk a félreszabott, elvarrott ruhákat.

Leszedni már nem lehet, mert a csipke rá lett varrva és a ruha anyaga olyan kényes, hogy minden kis tűszúrás látszik rajta. +strasszok is lettek rá ragasztva. arra gondoltam, megkérem, hogy varrjon még oda csipkét és akkor legyen totál asszimetrikus valamilyen normális alakzatban.

2015. ápr. 13. 12:43
 16/29 anonim ***** válasza:

Az asszimetria is jó ötlet :)

A "szalagos" válaszoló voltam.

2015. ápr. 13. 12:59
 17/29 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek téged. Mivel ez egy menyasszonyi ruha amit életed legszebb napjára készíttettél, a legszebb elképzelésed szerint , ne elégedj meg félmegoldással ha van még idő kijavítani a bibit. Ez nem egy szimpla nyáriruha, vagy felső ami ha nem teljesen tökéletes akkor nem hívom fel rá a figyelmet.

A menyasszonyi ruháról fognak beszélni a vendégeitek. Évek múlva is ha a lagzitok jut eszükbe beugrasz neki te az esküvői ruhádban. A férfiak nem fogják észrevenni , vagy azt hiszik hogy direkt olyan. A nők viszont egyből ki fogják szúrni, úgy ahogy te is észrevetted.

A varrónő a Nagy Napotokra varrja a ruhád. Nem egy gatyát szabott el. Ha elvállalta, most mindent meg kellene tennie hogy tökéletes legyen az eredmény.

A helyedben én leszedetném és újra varratnám a háromszögletű csipke részt. A látszódó varrás helyére vagy Plusz díszítést tennék ami passzol a ruhához.

A legjobb ötletnek tudod mit gondolok? Újra megvenni az anyagot amiből a felsőrész elejét varrta a varrónő. Lebontani az elejét, és új anyaggal helyettesíteni a felsőrész elejét, de akkor már pontos mérésekkel.

Lehet hogy neki több munkája lesz vele ,de így fair hogy tökéletesre készítse el. Hiszen az egyetlen nap egy lány életében amikor kötelező tündökölnie az esküvője.

2015. ápr. 13. 13:02
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem ez jutott eszembe: visszafejteni, a megfelelő helyre felvarrni, és a megmaradt tűnyomokat a meglévő csipkével harmonizáló, kisebb darab csipkékkel eltakarni, természetesen szimmetrikusan. :) Én csipke mellé nem halmoznék strasszokat, az már nagyon sok lenne a leírás alapján, inkább hasonló csipkével fedném el a fejtés nyomait.
2015. ápr. 13. 14:56
 19/29 A kérdező kommentje:
Lefejteni még nem is lenne probléma, de a csipke mellett, között, nagyobb lyukakbva strasszok lettek ragasztva, így nem csak tűnyomok, de ragasztó nyomok is maradnának :(
2015. ápr. 13. 15:22
 20/29 anonim ***** válasza:

De ha csak az elejét fejtené le, és cserélné ki új anyagra, akkor nincs jelentősége a tű és csipkenyomoknak, hiszen a felsőrész eleje új anyagból lenne. A lefejtett résznek pedig teljesen mindegy lenne hogy ragasztós-e vagy lyukas -e.

Lehet hogy csak a varrónőd próbál úgy fogalmazni hogy neki kevesebb munkája legyen vele?

2015. ápr. 13. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!