Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj-e, hogy az öcsém ilyen öltönyben szeretne esküdni?
2010. febr. 20. 02:42
11/41 anonim válasza:
Ha ilyen lábai vannak, akkor úgy fog kinézni, mint ha éheztetnék. Hosszú nadrággal egyébként jó, csak ne röviddel. Azért mégiscsak illene megadni egy alap tiszteletet a hivatalnak (meg esetleg a templomnak).
12/41 anonim válasza:
Hát, ha a menyasszonynak tetszik, akkor esküdjön ilyenben. Az a lényeg, h egymásnak tetszenek (és nem árt, ha a 25 év múlva is örömmel nézik a képeket, videót), a többi mellékes.
Egyébként valóban tengerpartra, Balaton-partra való esküvőhöz illene (amikor lehetőség szerint a násznép is hasonlóan öltözik), szerintem nevetségesen hathat egy hivatalban, templomban, főleg, ha a násznép "normálisan" van öltözve. Azért ez mégse skótszoknya..
13/41 anonim válasza:
hát ha ez tetszik a vőlegénynek+ a menyasszonynak , akkor vegyen fel egy ilyet (Habár nem minden alkathoz illik, az tény, ahogy a menyasszonyi ruhák sem) . Viszont akkor a menyasszonynak is illenék vmi "extrémben" lennie. De ez megint egy másik kérdést vet fel...
14/41 anonim válasza:
szerintem tiszta gáz. Nem esküvőre való öltöny. De ha a tesód ebben akar nősülni, lelke rajta.
15/41 anonim válasza:
Ahogy röhögök magamban, mert elképzelem a templomi eseményt ilyen ruhában, felmerül a kérdés, hogy milyen cipőt tervez hozzá? :)
18/41 anonim válasza:
Kérdező, ugye nem te pontoztad le azokat, akik szerint nem odaillő viselet? Ha igen, akkor nem kell kérdezni, ha nem, akkor üzenem a brigádnak, hogy jobb hétvégi elfoglaltságuk is lehetne.
19/41 anonim válasza:
sztem király !!
én simán !
de ez sztem a sráctól függ mert a képen a srácnak tök jól áll de nemtom az öcséd milyen
20/41 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki ez az "öltöny". Bár ezt tudni kell viselni..
Mégse való egy ilyen esküvőre. Tesód divatmániás? Mond csak meg neki, hogy tervező szemmel nevetséges lenne egy esküvőn ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!