Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj-e, hogy az öcsém ilyen öltönyben szeretne esküdni?
2010. febr. 20. 02:42
2/41 anonim válasza:
Nem baj de azért szerintem egy ilyen öltözék nem esküvőre való!Én még akkor se venném fel ha csak meghívott lennék!
Ha gondolj vegye fel bár elég nevetséges XD!
3/41 anonim válasza:
ez nem az alkalomhoz illő.
csak akkor lenne jó, ha tengerparton, mezítláb esküdnének, de gondolom nem így lesz.
4/41 anonim válasza:
egyettértek! :P nevetséges! ez a szakszó ráá!! :P xD
5/41 anonim válasza:
Engem nem zavar. Van egy ismerősöm, aki sokszor visel hasonlót. Esküvőre viszont szerintem nem való, pláne nem ha ő házasodik meg! Akkor nem elég elegáns.
6/41 anonim válasza:
Elég gáz,szerintem ne akarjon nevetség tárgyává válni pont a saját esküvőjén! Ez nem oda való!
7/41 anonim válasza:
Valószínűleg ez lenne mindenkinek a legemlékezetesebb dolog az esküvőből, a rövidnadrágos vőlegény. Ez nem túl szerencsés...
8/41 anonim válasza:
A menyasszony felülsemmi ruhában lesz vajon mellette ?
Rövid nadrág strandra vagy túrára való,nem esküvőre !
9/41 anonim válasza:
Erről egy Jókai novella jut eszembe.Egy sznob,újgazdag vendégeket hívott.A meghívóra azt írta,hogy : Kéretik frakkban megjelenni és semmi másban.
Az egyik arisztokrata úr szót fogadott.Felül frakkban,alul semmiben ( nadrág nélkül) jelent meg.
Mindenütt nevetséges lenne egy féri,ha zakóban és rövidnadrágban mutatkozna.
10/41 anonim válasza:
Öcsike még gyerek! Egy férfi ilyet nem vesz fel, pláne nem a saját esküvőjére.Pelenkát neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!