Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjlenyomat fa vendégkönyv helyett saját kezűleg?
Sziasztok!
Ujjlenyomat fát (pl: [link] szeretnénk az esküvőnkre, viszont mindenhol 3-4000 Ftért láttam minimum. A kérdésem arra irányulna, hogy ha megvennék egy A/4-es vagy nagyobb képkeretet és abba raknék egy erősebb kartonpapírt, amire nyomtatnánk egy hasonló fát, az is lenne ilyen klassz?
Semmi különbség nem lenne. A karton vastagsagat figyelni kell, hogy el bírja a nyomtató.
Amúgy én ki hagynám, az tuti. A franc akarja magát össze kenni festékkel egy esküvőn
Esetleg ilyen helyette? [link]
Az előre nyomtatott leveleket alá irhatnak a vendégek. Láttam színesben és levelek helyett szivekkel is
Jézusom emberek, nyugi már! Nem fogja senki sem összeb*szni a kezét festékkel, a kicsiknek segít a szülő odanyomatozni, aztán egyből letörölni az 1 db ujjacskáját.
38-an leszünk, szóval nem fog órákig tartani és senkire se fog rászáradni...
Szerintem ez jó ötlet, esetleg vehetsz egy nagyobb vásznat is, és a pároddal ráfesthetitek a fát.Így még személyesebb lesz!Bár anyagilag ez is megközelíti a 3-4000-t. Viszont, úgy látványos, ha van elég hely rajta. Inkább vegyél egy ív vastagabb aquarelle papírt.(kb.3-400 ft) szépen lehet keretezni azt is!
Az előttem szólóknak annyit, hogy elég gáz, ha egy esküvőn a násznép ennyi nem képes megtenni. Nem emiatt csinálnak belőle majmot.
Ha meg valakinek nehezére esik egy apró kedvesség miatt kezet mosni, akkor annak nem kell benne részt venni.
Nem mindenkire emlékezik szívesen az pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!