Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ujjlenyomat fa vendégkönyv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjlenyomat fa vendégkönyv helyett saját kezűleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ujjlenyomat fát (pl: [link] szeretnénk az esküvőnkre, viszont mindenhol 3-4000 Ftért láttam minimum. A kérdésem arra irányulna, hogy ha megvennék egy A/4-es vagy nagyobb képkeretet és abba raknék egy erősebb kartonpapírt, amire nyomtatnánk egy hasonló fát, az is lenne ilyen klassz?

2015. ápr. 12. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Semmi különbség nem lenne. A karton vastagsagat figyelni kell, hogy el bírja a nyomtató.

Amúgy én ki hagynám, az tuti. A franc akarja magát össze kenni festékkel egy esküvőn

2015. ápr. 12. 14:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Vízbázisú nyomdát rendeltem, ki is próbáltam már, seperc alatt lejön vízzel. Természetesen rakunk majd ki nedves törlőkendőt, úgyhogy ez nem lesz probléma.
2015. ápr. 12. 14:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyerekek nem lesznek az esküvőn? Mert nekik tetszeni fog össze festekezett kézzel rohangálni, bele bele kapszkodva egy egy vendégbe. ... Na mindegy, te tudod.
2015. ápr. 12. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nagy baromság.Nekem nem kimondottan tetszene,hogy összeb*sszam a kezem pár percért.
2015. ápr. 12. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ilyen helyette? [link]

Az előre nyomtatott leveleket alá irhatnak a vendégek. Láttam színesben és levelek helyett szivekkel is

2015. ápr. 12. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Mekkora lesz a vendégsereg? Csak mert egy A4-es képre kb. 30-40 nyomat fér rá kényelmesen és ízlésesen, hiszen még a fa mintának is kell hely. :) Egy átlagos 80-100 fős esküvőre már kell A3-as méret szerintem.
2015. ápr. 12. 14:41
 7/13 A kérdező kommentje:

Jézusom emberek, nyugi már! Nem fogja senki sem összeb*szni a kezét festékkel, a kicsiknek segít a szülő odanyomatozni, aztán egyből letörölni az 1 db ujjacskáját.

38-an leszünk, szóval nem fog órákig tartani és senkire se fog rászáradni...

2015. ápr. 12. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Én hiú vagyok és ha már szépen kiöltöztem és kivételesen még manikűröztettem is, akkor tényleg nem akarok ilyen ujjlenyomatosdit játszani. Még a menyasszony kedvéért sem, ne csinálj már bazári majmot a vendégeidből.
2015. ápr. 12. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
Én tavaly voltam egy esküvőn, igaz felszolgálólány voltam (falusi esküvő), de a menyasszony családja távoli rokon (gondolom ezért is gondoltak rám). na a lényeg, hogy ott is volt ilyen ujjlenyomatos családfa szerűség. És nagyon szép volt! Mindenki otthagyta a lenyomatát. És igen, kisgyerekek is voltak, nem is egy. És semmi probléma nem volt belőle. Egy A/3-as lapra volt ráfestve a fa. Egy sima lapra. Még be sem volt keretezve, gondolom utána vitték el. Nagyon szép volt!
2015. ápr. 12. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ez jó ötlet, esetleg vehetsz egy nagyobb vásznat is, és a pároddal ráfesthetitek a fát.Így még személyesebb lesz!Bár anyagilag ez is megközelíti a 3-4000-t. Viszont, úgy látványos, ha van elég hely rajta. Inkább vegyél egy ív vastagabb aquarelle papírt.(kb.3-400 ft) szépen lehet keretezni azt is!

Az előttem szólóknak annyit, hogy elég gáz, ha egy esküvőn a násznép ennyi nem képes megtenni. Nem emiatt csinálnak belőle majmot.

Ha meg valakinek nehezére esik egy apró kedvesség miatt kezet mosni, akkor annak nem kell benne részt venni.

Nem mindenkire emlékezik szívesen az pár.

2015. ápr. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!