Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőlegény családja nélkül esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegény családja nélkül esküvő?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel már 12 éve együtt vagyunk, az eljegyzés 3 éve volt. A családja azóta várja a szakítást, hogy összejöttünk, és nem titkolják, hogy utálnak engem, és szeretnék, ha vége lenne ennek az egésznek.. Én megszakítottam velük a kapcsolatot, elég volt a balhékból, a párom szokott velük beszélni, elmenni hozzájuk, de olyankor is csak engem ócsárolnak, Ő pedig kiáll mellettem, szóval balhé a vége mindig.... :) Már megszoktuk, mondhatni.. :D Viszont szeretnénk esküvőt. Nekem gyermekkori álmom egy "közepes" esküvő a családdal, barátokkal, szeretet, boldogság, stb.. De az eljegyzésünkkor a párom családja kijelentette, hogy sosem fognak részt venni az esküvőn, ha valaha lesz. (azt hozzáteszem, hogy a páromat hónapokig próbálták lebeszélni arról, hogy ne kérje meg a kezemet..) Szóval hát ilyen a helyzet. Volt valakinek hasonló? Mi lett az esküvővel? Ha a vőlegény családja nincs ott, olyat lehet egyáltalán...?
2015. ápr. 10. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

"...szeretnénk esküvőt.", ezt írta a Kérdező.

Így aztán, igen, elérnék, amit akarnak, mert a Kérdezőnek és a párjának az ő viselkedésük miatt le kellene mondaniuk arról, amit szeretnének. Én nem adnám meg nekik ezt az örömöt, az biztos, mondjuk nálunk ilyen szóba sem került.

2015. ápr. 10. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Az én sógornőm egy pszichopata állat. Nagyon durva egy nő... Nem túlzok... Én félek, hogy majd ha eljutunk az esküvőig, eljön és valahogy próbálja majd tönkretenni. Pedig nem sokára "félhetek"...
2015. ápr. 11. 01:05
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is kb ez a helyzet,férjem szerette volna ha eljönnek,meghívtuk őket,volt aki eljött volt aki nem,de ők nem ünnepeltek velünk csak a szertartáson voltak ott.
2015. ápr. 11. 11:55
 14/16 omba ***** válasza:
100%

N a parázz, te nem csináltál semmi rosszat, a párod meg jól kezeli a helyzetet, szokatlan esküvő lesz, - de boldog házasság követi. Gondolom az fontosabb.

A gyerekkori álmaid...

egy "közepes" esküvő - IGEN

a családdal, - RÉSZBEN

barátokkal, - IGEN

szeretet, - IGEN

boldogság, - IGEN

Na, nem is rossz arány....

Apám se bírta elviselni a feleségemet, el se jött, vagy két évig nem is találkoztunk. Van ez így.

2015. ápr. 11. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Amikor pszihopata rokonok miatt kell aggódni a saját esküvődön, a legjobb ha felkutatsz egy nagyon nagyon jó vőfélyt. Főleg olyan lehet jó aki nem egymaga dolgozik hanem mondjuk egy van egy fiatalabb segítsége is. A psziho-rokonok hatástalanítására rá lehet állítani. Lefoglalja, feladatokkal látja el, kedveskedik neki, esetleg lelket ápol mindezt azért hogy ne legyen kedvük cirkuszolni. Ha esetleg intéznivaló van közben tudja a fiatalabb intézni és összefogni a dolgokat. Hidd el, nagyon praktikus és harmonikus dolog lehet egy családi ügyekbe beavatott, okos vőfély.
2015. ápr. 11. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, az én Anyósomék is kijelentették, hogy nem jönnek el, bár nekik még indokuk sincs, hogy miért nem :D Mi elvisszük nekik a meghívót, az már csak az ő szegénységi bizonyítványuk lesz, ha végül tényleg nem jönnek el :D Nem foglalkozom velük, akiknek fontosak vagyunk, azok úgyis ott lesznek.
2015. ápr. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!