Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegény családja nélkül esküvő?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel már 12 éve együtt vagyunk, az eljegyzés 3 éve volt. A családja azóta várja a szakítást, hogy összejöttünk, és nem titkolják, hogy utálnak engem, és szeretnék, ha vége lenne ennek az egésznek.. Én megszakítottam velük a kapcsolatot, elég volt a balhékból, a párom szokott velük beszélni, elmenni hozzájuk, de olyankor is csak engem ócsárolnak, Ő pedig kiáll mellettem, szóval balhé a vége mindig.... :) Már megszoktuk, mondhatni.. :D Viszont szeretnénk esküvőt. Nekem gyermekkori álmom egy "közepes" esküvő a családdal, barátokkal, szeretet, boldogság, stb.. De az eljegyzésünkkor a párom családja kijelentette, hogy sosem fognak részt venni az esküvőn, ha valaha lesz. (azt hozzáteszem, hogy a páromat hónapokig próbálták lebeszélni arról, hogy ne kérje meg a kezemet..) Szóval hát ilyen a helyzet. Volt valakinek hasonló? Mi lett az esküvővel? Ha a vőlegény családja nincs ott, olyat lehet egyáltalán...?2015. ápr. 10. 16:31
11/16 anonim válasza:
"...szeretnénk esküvőt.", ezt írta a Kérdező.
Így aztán, igen, elérnék, amit akarnak, mert a Kérdezőnek és a párjának az ő viselkedésük miatt le kellene mondaniuk arról, amit szeretnének. Én nem adnám meg nekik ezt az örömöt, az biztos, mondjuk nálunk ilyen szóba sem került.
12/16 anonim válasza:
Az én sógornőm egy pszichopata állat. Nagyon durva egy nő... Nem túlzok... Én félek, hogy majd ha eljutunk az esküvőig, eljön és valahogy próbálja majd tönkretenni. Pedig nem sokára "félhetek"...
13/16 anonim válasza:
Nálunk is kb ez a helyzet,férjem szerette volna ha eljönnek,meghívtuk őket,volt aki eljött volt aki nem,de ők nem ünnepeltek velünk csak a szertartáson voltak ott.
14/16 omba válasza:
N a parázz, te nem csináltál semmi rosszat, a párod meg jól kezeli a helyzetet, szokatlan esküvő lesz, - de boldog házasság követi. Gondolom az fontosabb.
A gyerekkori álmaid...
egy "közepes" esküvő - IGEN
a családdal, - RÉSZBEN
barátokkal, - IGEN
szeretet, - IGEN
boldogság, - IGEN
Na, nem is rossz arány....
Apám se bírta elviselni a feleségemet, el se jött, vagy két évig nem is találkoztunk. Van ez így.
15/16 anonim válasza:
Amikor pszihopata rokonok miatt kell aggódni a saját esküvődön, a legjobb ha felkutatsz egy nagyon nagyon jó vőfélyt. Főleg olyan lehet jó aki nem egymaga dolgozik hanem mondjuk egy van egy fiatalabb segítsége is. A psziho-rokonok hatástalanítására rá lehet állítani. Lefoglalja, feladatokkal látja el, kedveskedik neki, esetleg lelket ápol mindezt azért hogy ne legyen kedvük cirkuszolni. Ha esetleg intéznivaló van közben tudja a fiatalabb intézni és összefogni a dolgokat. Hidd el, nagyon praktikus és harmonikus dolog lehet egy családi ügyekbe beavatott, okos vőfély.
16/16 anonim válasza:
Nyugi, az én Anyósomék is kijelentették, hogy nem jönnek el, bár nekik még indokuk sincs, hogy miért nem :D Mi elvisszük nekik a meghívót, az már csak az ő szegénységi bizonyítványuk lesz, ha végül tényleg nem jönnek el :D Nem foglalkozom velük, akiknek fontosak vagyunk, azok úgyis ott lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!