Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeretném majd meglepni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném majd meglepni az újdonsült férjemet a nászéjszakánkon. Melyikkel?

Figyelt kérdés
Hastánc vagy szexi fehérneműs risza? :)
2010. febr. 18. 23:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
A hastánc nevetséges lenne egy nászéjszakán. Tartogasd az első évfordulóra.
2010. febr. 19. 09:08
 22/32 anonim ***** válasza:
78%
Figyu ilyenkor az az érdekes,hogy leszedheti rólad a menyecske,vagy a menyasszony ruhát!Gondolom az alatt is szexi fehérnemű lesz rajtad!Ezt tartogasd későbbre,és a hastáncot csak akkor ha tanultad!
2010. febr. 19. 09:20
 23/32 anonim ***** válasza:
55%

http://www.youtube.com/watch?v=sfxxgRuSKVc

http://www.youtube.com/watch?v=a91pJDut50E&feature=fvw

Itt van egy kis segítség a riszához, az első magyarul van, a második angolul, de abbó még jó kis figurákat is elleshetsz :)

2010. febr. 19. 09:24
 24/32 anonim ***** válasza:
85%

Ha már régen szexeltek, semmi értelme semminek, a fáradtságtól aludni fogtok. De ha ez az első alkalom, én is a riszát ajánlom. Bár akkor valószínűleg egy-két mozdulat után ledönt a párod! Én is így jártam, észre se vette, hogy szexis fehérnemű van rajtam, az érdekelte ami benne van.

Izgalmas időtöltést nektek! Feleségként legyen csak az ember lánya izgató és erotikus, 3 gyerekkel meg 5 hónapos terhesen is!

2010. febr. 19. 09:58
 25/32 anonim ***** válasza:
37%
hihetetlen, hogy a fáradtságra fogjátok a szex elmaradását. azzal a kapcsolattal valami gond van. lehetünk akármilyen fáradtak éjjel vagy hajnalban buli vagy munka után mindig kívánjuk egymást és amint megsimogat feléledek.
2010. febr. 19. 10:17
 26/32 anonim ***** válasza:
87%

hát igen, ki tudja mekkora lagzi lesz.

voltam már olyanon is, ahol éjjel fél kettő körül szétszéledt mindenki, hotelben rendezték, szóval az ifjú pár még simán elvonulhatott a nászéjszakára.

viszont ha hajnalig, reggelig tart, az már nem az igazi, hogy kint világosodik, csicseregnek a madarak, és akkor "kellene" romantikázni. úgy nem is lehet.

mert ilyenkor nem egy gyors menet kell, lelkileg is ráhangolódni egymásra, mindehhez idő kell, ilyenkor szerintem nem is érdemes belefogni, inkább másnak este, mert elvész a varázsa.

ám ha nincs lagzi, csak egy vacsora, és már 9-10-re minden befejeződik, akkor lehet nászéjszakázni.

2010. febr. 19. 11:56
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
10:17 Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Gondolom, nem 10-20 év házasság után írod ezt, mert ha igen, megemelem a nem létező kalapomat előtted! :)
2010. febr. 19. 11:58
 28/32 A kérdező kommentje:

Na sziasztok!

Köszönöm a sok választ,azért találtam köztük igazán hasznosat is.

Nos.Lagzi nem lesz,csak egy szűkkörű polgári esküvő,aztán egy ebéd,úgyhogy simán éjjel lesz a nászéjszakánk,nem hajnalban vagy reggel :)

Azért tettem fel a kérdést,mert nem tudtam dönteni,ha a Páromon múlna,akkor hastánc,aztán risza,vagy fordítva,mindegy :D

Egyébként ő 37,és 24,3 éve vagyunk együtt.

Aki szerint pedig egy ilyen dolog qrvás,nos...az ne csinálja,de ne is ítéljen el másokat érte...

2010. febr. 19. 13:21
 29/32 A kérdező kommentje:

9:24!

Köszi a linkeket,de ezeket inkább meghagyom neked,gyakorolj nyugodtan!

2010. febr. 19. 13:24
 30/32 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jó dolog a hastánc, de nem ilyen alkalomra. De mondjuk a sztriptizt se tudom sehogyan beépiteni a dologba. Sztem az is erotikus ha halvány fénynél valami őrült szexis ruhában várod (egy falakka hálóing, harisnyakötő stb) az ágyon egy olyan pózban, hogy azonnal rádugrik :)
2010. febr. 19. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!