Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném majd meglepni az újdonsült férjemet a nászéjszakánkon. Melyikkel?
http://www.youtube.com/watch?v=sfxxgRuSKVc
http://www.youtube.com/watch?v=a91pJDut50E&feature=fvw
Itt van egy kis segítség a riszához, az első magyarul van, a második angolul, de abbó még jó kis figurákat is elleshetsz :)
Ha már régen szexeltek, semmi értelme semminek, a fáradtságtól aludni fogtok. De ha ez az első alkalom, én is a riszát ajánlom. Bár akkor valószínűleg egy-két mozdulat után ledönt a párod! Én is így jártam, észre se vette, hogy szexis fehérnemű van rajtam, az érdekelte ami benne van.
Izgalmas időtöltést nektek! Feleségként legyen csak az ember lánya izgató és erotikus, 3 gyerekkel meg 5 hónapos terhesen is!
hát igen, ki tudja mekkora lagzi lesz.
voltam már olyanon is, ahol éjjel fél kettő körül szétszéledt mindenki, hotelben rendezték, szóval az ifjú pár még simán elvonulhatott a nászéjszakára.
viszont ha hajnalig, reggelig tart, az már nem az igazi, hogy kint világosodik, csicseregnek a madarak, és akkor "kellene" romantikázni. úgy nem is lehet.
mert ilyenkor nem egy gyors menet kell, lelkileg is ráhangolódni egymásra, mindehhez idő kell, ilyenkor szerintem nem is érdemes belefogni, inkább másnak este, mert elvész a varázsa.
ám ha nincs lagzi, csak egy vacsora, és már 9-10-re minden befejeződik, akkor lehet nászéjszakázni.
Na sziasztok!
Köszönöm a sok választ,azért találtam köztük igazán hasznosat is.
Nos.Lagzi nem lesz,csak egy szűkkörű polgári esküvő,aztán egy ebéd,úgyhogy simán éjjel lesz a nászéjszakánk,nem hajnalban vagy reggel :)
Azért tettem fel a kérdést,mert nem tudtam dönteni,ha a Páromon múlna,akkor hastánc,aztán risza,vagy fordítva,mindegy :D
Egyébként ő 37,és 24,3 éve vagyunk együtt.
Aki szerint pedig egy ilyen dolog qrvás,nos...az ne csinálja,de ne is ítéljen el másokat érte...
9:24!
Köszi a linkeket,de ezeket inkább meghagyom neked,gyakorolj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!