Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném majd meglepni az újdonsült férjemet a nászéjszakánkon. Melyikkel?
ezért nemkell hatalmas lagzi...nekem bőven elég ha a szülők jelen lesznek,meg öcsém,és kész
nászéjszakára meg multkor láttam szexshopban k*rvásmenyasszonyi rucit:D (hófehér,habosbabos,de kilátszik mindened,harisnyakötövel,mindennel,tűsarkuban,odakerül a sor,rajtam ilyen lesz
amugymeg hacsak nem eddig vártál a szüzességed elvesztésével (kérdésből látszik hogy nem igy van),és máskor is előfordul egy-két szexibb ruci,akkor miért most lennél visszafogott,minek játszanád a prűdet attól hogy feleség lettél...
Sexi fehérnemű! egy ilyen alkalomhoz nem illik, a hastáncos jelmez, ráadásul a lakodalom allatt hallani fogtok éppen elég ricsajt, szóval nem tartom jó ötletnek a csörömpölős ruhát arra az éjszakára!
Egyébként szerintem, nincs semmi rossz abban, ha az ember meg akarja lepni a párját valami nem túl szokványos dologgal, én nem tudom, hogy ezért még miért lesz valaki k..... csak gondoljatok bele, hogy a legtöbb férfi azért csalja meg a feleségét vagy a párját, mert akar valami újat, ami nem olyan, mint amit a párjától megszokott. igy úgy gondolom, ha valaki megakarja tartani a jól működő kapcsolatát, akkor igenis másnak kell lennie néha. sexi fehérnemű, hastánc, valamiféle jelmezek, esetleg paróka stb.... ezek majd segitenek abban, hogy ne hűljön ki a szenvedély a két fél között. ráadásul ettől még nem lesz valaki k...., ha csak a férjének csinál ilyen dolgokat kettesben a négy fal között!
Az én pasim bármikor örülne egy ilyen akciónak. De a nászéjszaka necces, ha hajnalig tartó lakodalom is lesz. Olyankor sajna az ember már csak azt nézi, hol az ágy. (Rosszabb esetben azt sem...)
Én egyébként a hastáncra szavaznék.
Jaj de sokan osztjátok az észt! Tanácsot kért a kérdező, nem arra kiváncsi, hogy te éppen nem tudtál semmit csinálni vagy nem kell nagy lagzi, meg hótrészeg lesz stb.....
Te ismered a párodat, hogy melyiknek nem tudna ellenállni... :) Mondjuk véleményem szerint nászéjszakára inkább a fehérneműs riszálós sztriptíz való. Én legalábbis ezt csináltam volna, ha mertem volna. De én gátlásosabb vagyok ettől! Sok boldogságot és sok sikert a nászéjszakátokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!