Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő hajón? Vagy homokos tengerparton?
Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen élménye? Párommal azon gondolkozunk, hogy egy hajó úton hazasodnank meg. Vagy a hajón vagy ha kiköt a hajó valami egzotikus tengerparton. És így megvolna a nászút is egyben. 😘2015. ápr. 1. 15:16
1/6 anonim válasza:
Az ötlet jó, de meg kell érdeklődni az adott helyen hogy mennyivel előtte kell bejelenteni a szándékotokat. Nehogy az legyen mint mondjuk hazánkban hogy harminc nappal előtte köteles vagy bejelenteni. Lehet hogy az anyakönyv helyszínről való kivitelének is vannak szigorú szabályai. Lehet hogy a kapitány is eskethet titeket. Akkor könnyebb, mert csak kicuccoltok a partra, összeházasodtok és visszacuccoltok a hajóra. Mindent meg kell érdeklődni pontosan.
2/6 anonim válasza:
1. Nézzetek utána,hogy jogilag melyik egyszerűbb,kell-e honosítani,az adott helyen milyen iratok és azok hivatalos fordításai kellenek,stb.
2. A hajó egyszerűbb,ráadásul minden kéznél van.
3/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem Magyarországon akarunk házasodni, és nem is akarunk magyar papírt róla vagy ilyesmi. Csak egy felejthetetlen élményt akarunk . És arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek volt már ilyen az mégis részletekbe belemenve milyen volt.
2015. ápr. 1. 15:37
4/6 anonim válasza:
Én inkább a tengerpartot választanám!
De függ is attól, hogy hívtok -e meg embereket?
Szerintem úgy nem lenne az igazi nászútnak, ha ott lenne a rokonság is.
Jó az, ha kettesben tudtok akkor lenni. Szóval én nem tartanám egybe az esküvőm, meg a nászutam is.
Én a helyetekben elutaznék a tengerpartra, ott megtörténne az összeadás,maradnátok 1-2 hetet, bejárnátok azt az országot, vagy kipihennétek magatokat.
Utána meg itthon egy szűk körű lagzi.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarunk családot az esküvőre 😁
2015. ápr. 1. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!