Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most őszintén! Erre mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén! Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

A Párom elmondta az anyjának,hogy összeházasodunk.Erre a drága mama:Sejtettem,hogy kiharcolja magának...

Mégis mit várt?!Két éve együtt élünk,pár hónapos a pici babánk.

2010. febr. 17. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Ne törődj vele.Ez szokott lenni,ha a mama elválik és egyedül neveli a gyerekét.Nem tudnak egymástól elszakadni.
2010. febr. 18. 06:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem egyke és nem is egyedül nevelte az anyuka,egyszerűen csak én nem vagyok szimpi....

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 18. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont olyan a kedves anyuka, mint az én nagyanyám, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Lehet, hogy te úgy látod, csak te nem felelsz meg neki, szerintem viszont csak azok felelnek meg neki, aki épp aktuálisan nincs ott, szóval mindig az a rossz, aki épp ott van. Nagyimnak egyik menye-veje (unokája...) se felel meg, csak a háta mögött, de ezt mindig mástól tudjuk meg. Szerintem nálatok is ez lesz, még ha most nem is tűnik így. Nyugi. :-)
2010. febr. 18. 09:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ex anyósom(hála nem házasodtunk össze) addig volt bűbáj, amíg meg nem hallotta, tervezgetjük a közös életünket(házasság, gyerek) onnatól kezdve csak el akartam venni az ő kicsi fiát.

Megtarthatta a kicsi fiát:)

Általában a fius anyák ilyenek az új asszonnyal szemben, amíg nem leszel te az első(szerintem házasságban illik az anya elé helyezni a feleséget) addig szupi vagy, csak utána...

(ha ilyenné válnék, lőjetek le, kisfiam van:D)

2010. febr. 18. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele törődni, nálunk az eljegyzésemen léptem be rosszkor mikor az anyós kérdezte, hogy miért engem akar eljegyezni mikor nálam sokkal jobbak vannak :) Ennek ellenére megtartottuk az eljegyzést, azóta baba is van és az anyós teljesen megváltozott. Vagy csak úgy csinál, az már az ő baja.
2010. febr. 18. 10:16
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem el, hogy vannak ilyen anyósok. Én akkor összetehetem a két kezem az enyémmel. Egyébként tényleg nem kell vele foglalkozni. Szerencsére nem hozzá kell hozzámenned.
2010. febr. 18. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent lehet erre mondani, csak néhányat nem érdemes.

A párodat te választod. Ő nem választja a szüleit. Nem is tudja lecserélni őket. Soha. Te velük együtt választod őt. Árukapcsolás. Vagy megveszed így, vagy nem. A te döntésed.

Ez talán túl szigorúan hangzik, de így van. Tény.

2010. febr. 18. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sz@rd le, jobbat nem tehetsz.

Egyébként én is mikor terhes voltam (3 hónapos), felhívta a most már férjemet, hogy menjen át hozzájuk, de én nem mehetek csak ő. Erre tök kiakadtam, de amúgy sem tudtam menni, mert épp melóztam. Emlékszem sírtam meg minden, jól ki is tomboltam magam, aztán kiderült, hogy a szájába rágta, hogy vegyen el feleségül, mert lehet csak azért mondom, hogy nem kell a házasság, mert ő sem erőlteti, de kérje meg a kezem, mert ez 1 nőnek fontos. Akkor nagyot nőtt a szemembe, pedig elmegy viszonyunk van. Ekkor házvásárlás előtt álltunk, azért nem is akartam firtatni. Amúgy azt mondta amikor akarom kérünk időpontot és kész. Így is lett, lányunk 11 hónapos korára alakult úgy, hogy összeházasodtunk.

(ezt le kellett írnom, mert azt hittem akkor, hogy valami hasonló hátba szúrás lesz)

2010. febr. 18. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
És még sokan megkérdezik, hogy miért szidják az anyósokat. A legtöbb ilyen. A kevés kivétel csak erősíi a szabályt. Anyós csak akkor jó, ha porhanyós. Fiús mama vagyok én is, lehet, hogy majd ilyen leszek? Ha megérem,lőjetek le!
2010. febr. 18. 22:02
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem emberfüggő. Nagyanyám a saját lányával (anyuval) is ilyen. Aki szeret kötekedni, az mindenkibe és mindenbe beleköt. Nagyanyám egy időben az egész falujukkal összeveszett. Nem kell vele foglalkozni.
2010. febr. 18. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!