Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvöi meghívó mindig minimum 2 före szól? Vagy hogy is van ez?
Az én esküvöm lesz. Meghívtam néhány barátot is. Természetesen akinek komoly párkapcsolata van, ott mindkettöjüket hívtuk, akkor is, ha a partnert esetleg nem ismerjük (messze laknak). De! Engem meglepett, hogy van olyan ismerösöm, aki egyedülálló, de már szólt, hogy akkor ö egy haverjával jön (akit én nem is ismerek). Mérges vagyok, mert nem a párjáról van szó, és nem akarok idegen embereket az esküvömön, föleg nem olyanokat, akiket soha többé nem látok. En úgy gondoltam, hogy egyedül jön, mert sok nagyon jó ismeröse is lesz a meghívottak között.
Vagy neki van igaza, és természetes, hogy nem egyedül jön? Engem csak az zavar, hogy nagyon erösen szelektáltunk még családon belül is, hogy ne legyünk túl sokan (igy lesz kb. 100 fö).És akkor most kifizetem egy vad igegen vacsoráját, szállását.
Ezt én sem értettem soha. Emlékszem, amikor a barátnőm férjhez ment, épp szingli voltam. A munkatársnőim mind azt mondták, hogy vigyek el egy jó barátnőt, vagy a hugomat (nő vagyok). Csak mert nincs párom, és ne unatkozzak.
Hát nem vittem (igaz, én se mentem, de más oka volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!