Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvöi meghívó mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvöi meghívó mindig minimum 2 före szól? Vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Az én esküvöm lesz. Meghívtam néhány barátot is. Természetesen akinek komoly párkapcsolata van, ott mindkettöjüket hívtuk, akkor is, ha a partnert esetleg nem ismerjük (messze laknak). De! Engem meglepett, hogy van olyan ismerösöm, aki egyedülálló, de már szólt, hogy akkor ö egy haverjával jön (akit én nem is ismerek). Mérges vagyok, mert nem a párjáról van szó, és nem akarok idegen embereket az esküvömön, föleg nem olyanokat, akiket soha többé nem látok. En úgy gondoltam, hogy egyedül jön, mert sok nagyon jó ismeröse is lesz a meghívottak között.

Vagy neki van igaza, és természetes, hogy nem egyedül jön? Engem csak az zavar, hogy nagyon erösen szelektáltunk még családon belül is, hogy ne legyünk túl sokan (igy lesz kb. 100 fö).És akkor most kifizetem egy vad igegen vacsoráját, szállását.

2015. márc. 30. 10:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Ezt én sem értettem soha. Emlékszem, amikor a barátnőm férjhez ment, épp szingli voltam. A munkatársnőim mind azt mondták, hogy vigyek el egy jó barátnőt, vagy a hugomat (nő vagyok). Csak mert nincs párom, és ne unatkozzak.

Hát nem vittem (igaz, én se mentem, de más oka volt.)

2017. szept. 28. 16:27
 22/22 A kérdező kommentje:
Az esküvő lezajlott 2 és fél éve, és az említett haver is ott volt... Így utólag nem oszt nem szoroz, de a mai napig emlegetjük, mint egyetlen embert, akit senki sem ismert... Egyébként tök jó fej volt, de nekem igy is kellemetlen volt, mert ugye menyasszonyként semmire nincs időd,egész este úton vagy, igyekszel mindenkivel táncolni, beszélgetni, de nem jut idő mindenkire, túl rövid az éjszaka... És ilyenkor egy vadidegennel jópofizni nem vicces. Azóta sem láttam egyébként. 🤣
2017. szept. 29. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!