Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boglárka ruhaszalonról vélemények (Budapest)?
Tudom régi kérdés már, de gondoltam írok egy véleményt hátha vannak akiknek még érdekes lehet.
Én a szalagavató ruhámat szerettem volna onnan kölcsönözni, és nagyon kellemetlen élmény volt. A telefonban nagyon száraz volt a beszélgetés az időpontal kapcsolatban, ami elsőre nem is volt nagy baj. Novemberben volt a szalagavató én ha jól emlékszem szeptemberben jártam náluk, és rám való ruhájuk alig volt már. Én egy duci lány vagyok, ezt már akkor is tudtam, de velem ott emiatt kifejezetten bunkók voltak, azoknak a lányoknak akik vékonyabbbak voltak sokkal szívesen segítettek, és sokkal kedvesebbek is voltak velük. Emlékszem nagyon rosszul éreztem magam a tükör előtt amikor arról panaszkodott a hölgy hogy miért vagyok ilyen magas, és hogy mennyire zavaró(!!) hogy nem tud így ruhát rám adni, és hogy mennyire utálja ha úgy jönnek be lányok hogy nincs még táncos cipőjük. 3 szinte ugyan olyan ruhát adtak rám, mondtam nekik a 2.-nál hogy nagyon nem tetszik ez a fazon, erre kiakadtak rám hogy ha csak ez jó rám akkor ne csodálkozzak. Összességében baromi kellemetlen volt, végül nem onnan lett ruhám hanem egy noname random szalonból.
Ha vékonyabbak vagytok akkor szívesen segítenek, és körbe imádnak majd, hogy fantasztikus élmény legyen, de ha kicsit ducibbak és magasak vagytok akkor hogy kíméljétek magatokat én nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!