Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor foglaltátok le a polgári szertartás helyszínét? (Budapest)
Huha... Szerintem foglald le! Egy héten még talán nem múlik semmi, de utána mindenképp, amint sort tudsz rá keríteni. Szerintem a polgárit érdemes előbb elintézni, és nem az éttermet, de ez az én véleményem! :) Én egy kisebb városban lakom, de ott is 4 hónappal előtte mentem be, hogy nekem aztán üres legyen az a terem :D Egy darab van a városunkban! :D
Én inkább az étteremmel szívtam sokat, mert március 7.-én lesz az esküvőm, és 2 helyi étterem nem vállalta a lakodalmat, mert, hogy nőnapoznak :D
Ne idegeskedj, ne rágd agyon magad, de azért amint sor kerül rá, menj be!
hááát…
én ezt nem hanyagolnám ennyire
barátnőmék mégcsak nem is Bp-en tavaly foglalták le júniusra, elsőre hiányzott papír, erre köv héten mentek, akkor már foglalt lett volna az időpont, ha nem írják be őket
hívd fel őket telefonon, jegyeztesd elő, és menjetek el..
miért kell ellógni? kéretkezz el, vegyél ki szabit..stb…
2en kelletek
nekünk ez volt az első, ehhez igazítottunk mindent
Én is azt mondanám ne halogasd az időpontkérést. Mi nem Budapesten, hanem Szegeden kértük volna az időpontot január első hetében, de már minden normális időpont foglalt volt júniusra. A hely és a zenekar csak egyetlen egy napon volt szabad júniusban, és mivel későn jelentkeztünk az anyakönyvvezetőnél így már csak a kihelyezett ceremónia maradt, aminek elég borsos az ára...
Szóval igyekezzetek! Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!