Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boglárka ruhaszalonról vélemények (Budapest)?
Bérelni is lehet, és a Demetrios és az említett márkák messze állnak a megfizethetetlen kategóriától azért, teljesen átlagos, jó középkategóriás minőség és az ár is ehhez igazodik.
2015. márc. 24. 18:57
off: Ha én azt mondom, hogy nekem 50 ezrem van ruhára, akkor is azt mondod, hogy a Demetriost nekem találták ki? Vagy akkor én már ne is házasodjak????
Máskülönben nem lesz habos-babos ruhám, pont ezért. egy estélyi jellegű ruhám lesz, és bele fog férni az 50 ezerbe. Pont. De ha királylányosat szeretnék, akkor keresnék egy szalont, ahol beleférek a keretbe és nem is vágom hanyatt magam a minőségtől sem.
Egyébként érdekelne, mennyi is egy Demetrios stb ruha kölcsönzése? Mert képeket láttam, gyönyörű... de én elvből nem is mennék olyan szalonba, ahol a honlapon nincsenek árak feltüntetve, hiszen az már előrevetíti, hogy marha drágák, ami nekem nem kell.
2015. márc. 24. 21:40
A teljesen megszokott átlag, 100-250.000 ft közötti. A felső határ nyilván a több méteres uszállyal rendelkező, agyondíszített és idei kollekcióból származó ruhákat jelenti. Eladásra ennél olcsóbban is találni használtat, esetleg kiárusításkor. De mivel a szalonok 90%-ában ez az átlagár, nem tartom meglepőnek.
Azt viszont vedd figyelembe, hogy a Demetrios ruhák általában eléggé díszesek, és árban így nem hasonlíthatóak egy jóval letisztultabb modellhez, mert a kidolgozottság ugye időigényes, az idő pedig pénz. Az anyag után ez a második legfontosabb faktor a ruha árának meghatározásakor...
2015. márc. 24. 23:07
Nekem privátban írtak, miután megmondtam, hogy mennyi pénzem van a ruhára, utána is küldtek még linket drágább ruhákról, és a stílus sem tetszett, amivel a beszélgetésünket befejeztük.
2015. márc. 25. 11:05
en idopont keres utan nem mentem hozzajuk. kedvesen hivtam oket, mar ott bunkoztak, hogy sok a dolguk es nem tudnak idopotot adni, aztan meg emailen is volt valami problemajuk, vegul mondtam hogy nem megyek, hisz a mennyaszonynak nem erre van szuksege.. szerintem oket hagyd ki...
2015. márc. 25. 12:25
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem megyek oda,ez a döntésem.Viszont bejelentkeztem egy másik szalonba ahol árak nincsenek feltüntetve.Márkás szép ruhák vannak és 100-130 ezerig adják bérbe.ez egy kisebb városban van a telefonban is kedvessek voltak,remélem a próbán is minden oké lesz
Én Facebookon találtam rá a szalonra,felhívtam őket,tök normálisan adták a felvilágosítást hogy is megy a ruhavásárlás.Elutaztam 120 kilométert a kapott időpontra ruhapróbára.Jó fej volt a csaj,sikerült is a vásárlás.Alapból úgy indultam neki,hogy én onnan ruha nélkül nem jövök haza :) 15.000 forintos fátyolból a főnökasszony! engedett volna 5.000 forintot,de azt is sokalltam.Pláne hogy pont a ruhámhoz illő fátylat sikerült rendelnem Ebayről 1.600 !!! forintért! Szóval nekem összességében jó a tapasztalatom a szalonnal kapcsolatban.
2015. ápr. 26. 20:39
Egyébként meg márkát illetően nem teljesen mindegy hogy mi van abba a parányi címkébe beleírva??Én akkor sem nem márka alapján választanék,ha milliomos lennék. Lehet az akármilyen méregdrága márka,ha sem az alakomra sem az egyéniségemhez nem passzol. Akkor már inkább egy noname ruha amiben tényleg szép vagyok és illik hozzám !
2015. ápr. 26. 20:53
Szerintem baromi falusias kinézetűek a ruháik.
2015. máj. 19. 21:32
Rengeteg ruha van, kb. 300 elado, es 600 kolcsonozheto, szoval boven eleg. Az arak is rendben vannak, mert ha venni akarsz, akkor 10 es 60 ezer kozott lehet talalni mar magadnak, attol fugg hasznaltat szeretnel vagy esetleg teljesen ujat.
2015. júl. 24. 12:54
Kapcsolódó kérdések: