Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű a masni?
Kérlek, segítsetek eldönteni, milyen színű a masni a képen! :) Az oké, hogy lila...de milyen lila?Hogy hívják ezt a színt pontosan? (lány létemre különösebben nem mutattam soha érdeklődést a színárnyalatok iránt)
Köszönöm a segítségeteket!
Szerintem is padlizsán lila, esetleg szilva lila.
A levendula lila sokkal világosabb, pasztelesebb.
Ha konkrétan ezt keresed, akkor sötet lila, és püspök lilaként fut ez az organza.l
Sajnos egy helyen sem tüntetik fel az "igazi" elnevezését a színnek.. De meg kutatok:)
L
Mi anno úgy csináltuk, hogy kiválasztottuk valamivel a szint( szalvéta volt nekünk a referencia) és azzal mentünk mindenhova, mert ugyanaz a szín mknden terméknél mást, és mást jelentett, sőt a legtöbb helyen a zökd az zöld vol..max sötét és világos zöld..
Csak hátha segít a módszer:)
Köszönöm nektek!
Igen, pont ilyen színűt keresünk, kipróbálom a módszered!:)
Köszi!
Húú, nagyon köszönöm, szerintem is ez lesz az!Most már könnyebb lesz elindulni a keresgélésben!
Hallottam már ezt a nevet, de fogalmam sem volt, hogy lila árnyalat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!