Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha ezen a nőn most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha ezen a nőn most hogy is áll?

Figyelt kérdés

Ez a ruha ezen a nőn hogy áll?A melleolyan mintha ki akarna esni.Vagy h van? :p

Ruhákat kerestem de ezen fölakadtam.Én sem vagyok vékony típus-sőt-ezért nekem is meg kell néznem mit veszek föl.Szerintetek ez miért ilyen?

[link]

2010. febr. 16. 16:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Merész!:) Nem kell behajoni, meg úgy tűnik, mintha elengedett volna hátul a zipzár vagy a fűző...
2010. febr. 16. 17:10
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bevállalj-e? Szerintem menj el és próbálj fel egy ilyen ruhát,mármint pánt nélkülit és meglátod.Azzal számolj,hogy ha mozogsz akkor a ruha is mozog vagyis csúszhat.Annál rondább pedig nincs,amikor a menyasszony benyúl a mellei közé és felhúzza a lecsúszó ruháját.Tényleg próbálj fel egy ilyet és kicsit mozogj benne,akkor megérzed,hogy tetszik vagy sem.
2010. febr. 16. 17:15
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagy mellekkel áldott meg a jóisten...Ha megnézem a képet akkor azt kell mondjam,hogy nekem is vannak ilyen nagy melleim.De nem lóg le sem a köldökömig sem a hasamig..

Szépen,feszesen állnak még mai is pedig már szültem is..

De amikor férjhez mentem akkor is nagyok voltak,és tudomásul vettem,hogy a nagy mellekre ilyen ruha nem áll jól,sőt nagyon előnytelen. Ilyen pánt nélküli ruhákat (akár hétköznapi viseletre is) nem szabad nagy mellűeknek hordani,mert nem kívánatossá,hanem ellenkezőleg visszataszítóvá teszi őket...

Kérdező.Ha nagy melleid vannak azzal sincs baj(én sem panaszkodom emiatt),vannak olyan ruhák amiben kimondottan előny ha valakinek nagy a melle..Ilyet keres,és a siker nem marad el..

38/N

2010. febr. 16. 17:15
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem rossz a kép, illetve maga a póz.

én ezen jobban leakadtam...

[link]

2010. febr. 16. 17:17
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egyáltalán nem baj, ha ekkora melle van valakinek, de hogy így "elengedj" őket szabadjára?? Mintha mindjárt lecsúsznának a földig. Ember első gondolata mi? Hol lehet a mellbimbója? Köldök alatt? Felett?

Szóval ki lehet ezeket a ciciket pakolni szépen, ízlésesen, és PUSH UP!

Ez a kép ízléstelen és közönséges.

2010. febr. 16. 17:17
 16/35 anonim ***** válasza:
89%

Hát elég dúrván néz ki...undorító szerintem egy ilyen kinézetű mennyesszony. Ehhez már elég vastag bőr kell a képes felére.

1. szilikon pántos melltartót felvehetett volna.

2. majd kiesnek a mellei.

Fazonra nekem is hasonló ruhám volt, de abból nem akartam kiesni, meg képes voltam rá, hogy felvegyek egy melltartót.

2010. febr. 16. 17:19
 17/35 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam h lehet h azért ilyen mert behajolt vagy nem tudom.Ez a kép amit belinkeltél még gázosabb mint ez!jézusom...
2010. febr. 16. 17:21
 18/35 anonim ***** válasza:
86%

:)) Jesszusom! Tuti, hogy a fő téma az esküvőn a menyasszony felső öltözete volt (főleg a nők között, a pasik meg nyilván csak néztek üveges szemekkel). :)))

(szerintem is közönséges)

2010. febr. 16. 17:22
 19/35 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem olyan, mintha a nő meztelen lenne, és ruhát "rajzoltak" volna rá. Szóval mintha se melltartó, se semmi, ami egy kicsit "összefogná".

Nekem is nagy a cickóm (ezért nem ekkora), egy szép ruhát KICSIT mélyebb, de szépen formált dekoltázs-résszel bevállalnék, de ezt a ruhát nem.

Templomi esküvőre meg végképp nem.

2010. febr. 16. 17:23
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

Aztaaaaaaaaa,ez mekkora kép már:))) Szegény pap mit élhetett át:)))))))))

Nagyon gáz.....

2010. febr. 16. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!