Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha ezen a nőn most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha ezen a nőn most hogy is áll?

Figyelt kérdés

Ez a ruha ezen a nőn hogy áll?A melleolyan mintha ki akarna esni.Vagy h van? :p

Ruhákat kerestem de ezen fölakadtam.Én sem vagyok vékony típus-sőt-ezért nekem is meg kell néznem mit veszek föl.Szerintetek ez miért ilyen?

[link]

2010. febr. 16. 16:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
97%
szerintem egyáltalán nem áll jól neki. olyan, mintha egy mérettel kisebb lenne, mint ami neki kell.
2010. febr. 16. 16:59
 2/35 anonim ***** válasza:
77%
nem szégyelli el magát, a melle a térdéig ér
2010. febr. 16. 17:01
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
Hűha,ez meredek.Hirtelen én sem tudom elképzelni,hogy ez hogy nem csúszott le róla.Az biztos,hogy ekkora mellméretre nem mertem volna bevállalni a pánt nélküli ruhát még erős fűzővel sem.
2010. febr. 16. 17:03
 4/35 A kérdező kommentje:

júújj...ez azért dúrva volt:p

Ha vkinek ekkora melle van miért szégyeljje magát?Nekem sincs kicsi de azért nem bújok el a nyílvánmosság elöl :)

2010. febr. 16. 17:03
 5/35 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem egy kövér nő, viszont kétszer állt sorba, mikor a melleket mérték. Hatalmas mellei lehetnek, ami nem lenne baj, de túlságosan "közszemlére" teszi őket. Menyasszonyi ruhában ez végképp felesleges, de a násznép férfi tagjai biztos élvezték.
2010. febr. 16. 17:04
 6/35 A kérdező kommentje:
Hát igen,ezaz.Nekem hamarosan lesz az esküvőm,azért kérdem hogy ez miért ilyen amilyen.Amint írtam nekem sincs kis mellem.Olyan 90c körül van.Akkor ezzel a mellel én sem vállalhatok be egy ilyesféle ruhát sztetek?
2010. febr. 16. 17:05
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vehetett volna fel egy melltartót, most már tud olyan típusút is venni ami a ruhához passzol és nem lóg ki sehol..

nem tudom a többiek, hogy vannak vele, de én csak hatalmas melleket és egy csokor virágot látok, a ruha többi része örök rejtély :S

2010. febr. 16. 17:05
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Nem illik egy ekkora mellet így kitenni, nem szép. Még ha szép lenne a melle, de hát tényleg a térdéig (bocs a köldökéig) lóg. Szerintem a második arra értette, hogy szégyellje magát a csaj, hogy nem illik ilyen mellet kirakni a placcra. Nem hiszem, hogy azért szégyellje magát, mert nagy a melle. Egyszerűen nem volt jó választás ez a ruha.
2010. febr. 16. 17:06
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
szarul
2010. febr. 16. 17:06
 10/35 anonim ***** válasza:
88%
Ezek már nem is mellek, hanem hasig lógó tőgyek. Szánalmas, hogy valaki szinte mellbimbóig kivágott esküvői ruhát vesz ilyen adottságokkal...
2010. febr. 16. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!