Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ehhez a ruhához szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez a ruhához szerinted milyen ékszer, ill. egyéb kiegészítők illenének? (Rólam készült képet raktam fel)

Figyelt kérdés

[link]

Köszi.

2015. márc. 12. 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
A gyöngy öregít??? Te jó ég, dehogy!
2015. márc. 12. 15:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ.

A gyöngyöt szeretem, de a gyöngysor már sok nekem. Ha gyöngy akkor egy ezüst színű láncon lévő gyöngy medált tudnék elképzelni, hozzá illő gyöngy fülbevalóval.

Az övek nagyon tetszenek és akkor mondjuk ahhoz már elég lenne csak egy fülbevaló.

2015. márc. 12. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

a gyöngy igen is öregít.

láncon teljesen elfogadható egy szem

2015. márc. 12. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
29%

Kesztyűt mindenképp ajánlok, mivel csőfazon.

A hajad úgy látom a képen, félhosszú; félig kontyos - félig tincses megoldással jól mutatna.

2015. márc. 12. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
Rajtam nem volt nyaklánc, nem tudom miert érzi mindenki kötelezőnek hogy egy szep ruha melle meg full fel is ekszerezze magát. Egy egyszerű Köves fülbevalom volt meg egy dísz a hajamban. Neked is ezt javaslom.
2015. márc. 13. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem legalább kétféle irányvonal lehetséges, az egyik az egyszerű ékszer (egy gyöngy akár) természetes hullámos, kiengedett haj, a másik a komoly elegancia konttyal, kesztyűvel, gyöngysorral, vagy feltűnő ékszerrel. Mindkettő lehet szép, nekem személy szerint az előbbi jobban tetszik.
2015. márc. 13. 16:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
2015. márc. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!