Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a ruhához szerinted milyen ékszer, ill. egyéb kiegészítők illenének? (Rólam készült képet raktam fel)
2015. márc. 12. 13:34
1/17 anonim válasza:
nagyon szép ruha :) ami rajtad van a képen, az elég szép, bár nem látszik teljesen a felbontás miatt. Mivel a ruha nem díszített strasszokkal, csipkével, ezért valami vastag nyakék illene hozzá. Pl.: [link]
vagy valami hasonló
2/17 anonim válasza:
Gyöngysort tennék fel hozzá, gyöngy fülbevalóval.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm: ).
Igen, én is épp az imént böngészgettem az ebay-en. Csak az a baj, hogy nem igazán tetszenek a csilli-villi ékszerek, se a virág-motívum.
A gyöngyre én is gondoltam.
Vagy még esetleg azt tudnám elképzelni, hogy egy olyan színű szalag-szerű övet tenni a ruhára, mint amilyen színű a ruha alja.
2015. márc. 12. 13:53
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Ja és a gyöngy szerintem nagyon megy a sellő fazonhoz, lévén az is a tengerből jön. :)
6/17 anonim válasza:
7/17 gömbicica válasza:
4-es első ajánlata nagyon tetszik )
gyönyörü a ruhád!
sok boldogságot)
mindenképpen fehér gyöngysort vennék, nem a bőr szinével közel egyezőt.
8/17 anonim válasza:
Le leszek szavazva, de szerintem ehhez a ruhához jobban illene egy köves nyakék, mint a gyöngy. Szintén köves szolíd, vékonyabb karkötővel, a fülbevaló mérete és formája arcforma és haj függő.
9/17 anonim válasza:
jó a gyöngy, de kicsit öregíti a viselőjét. A ruha így, hogy nincs rajta díszítés, nagyon kíván valami fémesen csillogót a testre. Vannak olyan ékszerek, amik vegyesen gyöngy és strassz díszítésűek. Én gyöngysort semmiképp nem vennék fel ehhez a ruhához, vagy ha mégis, akkor valami vastagabb, több sorost. A gyöngy szerintem szatén ruháhozhoz/selyemblúzhoz illik inkább. Szerintem vagy nyakék, vagy strasszos öv (wedding belt e-bay-en is találni). A kettő együtt sok. Én személy szerint egy strasszos övet vennék hozzá és nyakék helyett egy nagyon vékony strassz kövekből álló nyakláncot
10/17 anonim válasza:
Ezt a képet már valamikor feltetted :D csak akkor a ruháról érdeklődtél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!